BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

Arızalı Otomobilden Çıkanlara Bak

Uşak'ta arızalı olduğu söylenen otomobilde yapılan aramada 45 ruhsatsız tabanca bulundu.

03 Mayıs 2024 Cuma 19:53
Arızalı Otomobilden Çıkanlara Bak

Uşak'ta meydana gelen olayda polis ekiplerince durdurulan çekicide bulunan ve arızalı olduğu söylenen otomobilde 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe girişinde şüpheli bir çekiciyi durdurdu.

Yapılan aramada, çekicideki arızalı olduğu öne sürülen otomobilde koliler içinde parçalara ayrılmış 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Çekicinin sürücüsü ve yanındaki 3 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden birine ait kent merkezindeki 2 adreste yapılan aramada ise 4 ruhsatsız av tüfeği, 100 fişek, 21 tabanca namlusu ve 21 tabanca tetiği ele geçirildi.

Çekicinin otomobille birlikte Konya'nın Beyşehir ilçesinden geldiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.