BİST
9.080
ALTIN
2.309,63
DOLAR
32,33
STERLİN
40,90
EURO
35,12

2'ncisi Düzenlenen Pes Turnuvasında Gençler Buluştu

Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren Genç Kuşak Topluluğu’nun 1 Eylül Oyun Salonu’nda gerçekleştirdiği PES 2021 Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

23 Ocak 2023 Pazartesi 15:20
2'ncisi Düzenlenen Pes Turnuvasında Gençler Buluştu

İKİNCİSİ DÜZENLENEN PES TURNUVASI GENÇLERİN BULUŞMA ADRESİ OLDU.

Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren Genç Kuşak Topluluğu’nun düzenlediği PES 2021 Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu 1 Eylül Oyun Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya katılan Belediye Başkanı Mehmet Çakın, gençlerle eğlenceli dakikalar geçirdi.

Futbol ve voleybol gibi yeni dostluklara kapı aralayacak birçok turnuvaya ve etkinliğe imza atan Genç Kuşak Topluluğu, e-spor konusunda da göz dolduruyor, Genç Kuşak Kule Altı bünyesinde e-spor merkeziyle gençleri eğlenceye davet eden topluluk, 2'ncisi düzenlenen PES Turnuvası ile 14-25 yaş arası gençleri buluşturdu.

Nabızların tutulduğu turnuvada gençlerle bir araya gelen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın turnuvada konuk olarak yerini aldı, keyifli etkinliğe samimi sohbetler neşe kattı.


Toplamda 200 gencin katılım gösterdiği PES Turnuvası 5 saatin sonunda sonuçlandı. Kazananların belli olduğu heyecan dolu turnuvada dördüncü Ali Osman Şahan, üçüncü Mert Yavuz Soy, ikinci Ammer Turki ve birinci Yunus Emre Acar oldu.

RAKİPLER TURNUVADAN DOST OLARAK AYRILDI.

Yarışmada birinci gelen Yunus Emre Acar,“Arkadaşlarımızla birlikte sosyalleşerek eğlendiğimiz bir organizasyondu, birinci olarak bitirdim, mutlu ve gururluyum. Diğer arkadaşlarımı da tebrik ederek asıl amacın dostluk olduğunu unutmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu tür etkinliklerin devamını diliyorum ve bizim için yürüttüğü çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürler ediyorum.” dedi.


Turnuvanın bir başka katılımcısı Samet Karabacak,“Kura çekildi ve birbirini hiç tanımayan insanlarla adil bir şekilde takım oluşturuldu. Kalabalık ve eğlenceli bir ortam var, herkes birbiriyle kaynaştı. Zaten ben de sık sık Genç Kuşak Kule Altı’na giderek vakit geçirmeyi, eğlenmeyi, orda insanlarla tanışıp sosyalleşmeyi seviyorum. Bugün de burada bir araya gelmemizi sağlayan Genç Kuşak Topluluğu’na ve Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” diye konuştu.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.