BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vali Turan Ergün Resepsiyon Verdi

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Uşak Valisi Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Uşak tren Garı’nda bulunan Uşak Arkeoloji müzesi bahçesinde resepsiyon verdi.

31 Ağustos 2022 Çarşamba 14:01
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vali Turan Ergün Resepsiyon Verdi

Konukları kapıda karşılayan Vali Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümünü kutladığımızı hatırlatarak bu zaferin Türk Milletinin özgürlüğü ve vatanı için canından bile vazgeçtiğini belirtti ve başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz için rahmet diledi

Resepsiyona; Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Dr. İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Uşak Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve STK temsilcileri eşleri ile birlikte katıldı.

Konuşmasının ardından Vali Ergün ve eşi Hülya Ergün, 30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Resepsiyon; İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehter Birimi Gösterisi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.