BİST
9.080
ALTIN
2.325,42
DOLAR
32,37
STERLİN
40,95
EURO
34,98

Vali Ergün ve Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu, Kış Hazırlıklarını Denetledi

Uşak Valisi Turan Ergün ile Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Uşak'ta karla mücadelede görevlendirilecek ekiplerin hazırlıklarını denetledi.

13 Aralık 2022 Salı 19:46
Vali Ergün ve Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu, Kış Hazırlıklarını Denetledi

Vali Ergün ve Uraloğlu, Karayolları 25. Şube Şefliği'ndeki incelemelerinde Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli ile Karayolları 25. Şube Şefi Tuncay Günay'dan bilgi aldı.

Vali Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin karayolları açısından da önemli bir il olduğunu belirtti.

Kurak bir sezonun geçirildiğini ifade eden Ergün, "Kurak bir sezon geçiriyoruz.

Ben diyorum ki, burada mahir arkadaşlar var, kar yağsın biz üstesinden geliriz yeter ki kar yağsın, kuraklık olmasın." diye konuştu.

Abdülkadir Uraloğlu ise 2022-23 kar ve buzla mücadele sezonunu açtıklarını söyledi tüm ekiplerin gerekli hazırlıklarını tamamladıklarını aktaran Uraloğlu, şöyle konuştu:

"Ülkemizde yağmura, kara ihtiyaç var bu anlamda biz de hazırlığımızı yaptık, Uşak Şube Şefliğimiz de mahir arkadaşlarımız var onların ciddi çalışmalarıyla yollarımızda aksamalar yaşamıyoruz onların emeklerine sağlık, Kar ve buz mücadelesi bir eğitim işi ister, sonra gönül işi ister arkadaşlarımız sağ olsun canla başla mücadele ediyorlar arkadaşlarımızın kazasız belasız güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum."

Uraloğlu, Vali Turan Ergün'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, yeni sezonun kazasız geçmesi temennisiyle dua da edildi

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.