BİST
9.525
ALTIN
2.488,30
DOLAR
32,58
STERLİN
40,54
EURO
34,74

Soğuklar Geliyor

Uşak Valiliği 7 Ocak Pazar gününden itibaren Uşak’ın soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini açıkladı.

05 Ocak 2024 Cuma 22:33
Soğuklar Geliyor

Uşak Valiliği’nden yapılan meteorolojik uyarıda.

Uşak Valiliği 7 Ocak Pazar gününden itibaren Uşak’ın soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada pazar gününden itibaren bölge genelinde sağanak ve yağmur şeklinde başlayacak yağışların Salı gününe kadar devam etmesi; yağışların salı akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin edilmektedir.

Halen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 10.01.2024 Çarşamba gününden itibaren hızlı ve ani düşüşle mevsim normallerinin altına düşmesi beklenmektedir.

Rüzgârların Pazar ve Pazartesi günleri güney ve batı yönlerden kuvvetli ve firtina (60-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.denildi.

Yetkililer .

Vatandaşlarımızın soğuk ve yağışlı havanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı dikkatli olması ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı.

AhmetItil/Haber.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 05.01.2024 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.