BİST
9.722
ALTIN
2.421,13
DOLAR
32,55
STERLİN
40,65
EURO
35,03

Masrafsız Kredi Veren Bankalar

Masrafsız kredi veren bankalar, kredi çekilirken yapılan dosya masrafı, sigorta parası, işlem ücreti, hesap ücretlerinin ödendiği ek ücretlendirme yapmadan kredi imkânı sağlayan bankalar bulunmaktadır.

25 Nisan 2022 Pazartesi 20:47
Masrafsız Kredi Veren Bankalar

Bankaların birçoğu masrafsız olarak hiçbir ücret kesmeden masrafsız kredi veren bankalar listesinde yer almaktadır. Kredi ihtiyacı olanlar çektiği tutarın eksiz hesabına yatıran, bankalar arasında yapılan bir rekabet de sayılan bir tür müşteri çekmek için yapılan olanaktır. İlke defa kredi çekecek veya daha önce hesabı olan kişilere bankaların rekabeti sayesinde masrafsız faizi düşük kredi çekme imkânı sağlar.

Masrafsız Kredi Nasıl Çekilir?

Krediyi alacağınız bankada hesabınızın olması gereklidir. Kredi almak için bankanıza ait yeni sistem olan mobil bankacılık veya şubenize giderek kredi başvuru yapabilirsiniz. Kredi notunuz iyiyse krediniz onaylanır. Kredi başvurunuzdan sonra bankanın size vereceği kredi tutarı, çalışma ve sigortalılık durumu, emeklilik gibi durumlarda ihtiyaç duyulan kredi tutarı da değişmektedir. Bankanızın masrafsız kredi yöntemiyle çekmek istediğiniz veya nakit ihtiyacınız dosya masrafı olmadan, size ödenecek tutardan hiç kesinti olmadan ödenir.

Masrafsız kredi veren bankalar ve başvuruları

Türkiye Ekonomi Bankası: Masrafsız olarak kredi alınan bankalar listesinde yer almaktadır. Bankanın kendi bireysel ya da kurumsal olarak başvurulan kredi faiziyle tüm müşterileri için onaylanan kredinizde sizden ek ücret masraf almadan kredinizi veriyor. Şubelerinden veya mobil bankacılık, internet bankacılığından başvuru yapıp, paranız hesabınıza yatırılır.

Vakıfbank: kredi başvurusu onaylanan kişilere veya kurumlara ek masraf, hesap işletim ücreti gibi aldandırılan kesintileri yapmadan kredi veren bankalar arasında yer almaktadır. Faiz oranı güncel oranlardan faydalanabilirsiniz. Hesabınız bulunan bankada şubelerinden veya internet bankacılığından başvuru yaparak bankaya gitmeden hesabınıza kredi tutarınız yatırılır.

Ziraat Bankası: Banka masrafı olmadan, komisyon istemeden kredi veren bankaların listenin başında yer almaktadır. Bu banka verdiği kredi tutarını sabit tutup en yüksek 50 bin tl kredi kullandırmaktadır. Şubelerinden veya mobil, internet bankacılığından kolaylıkla nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Şekerbank: Kredi faizini ve müşteriye verdiği kredi tutarı, müşterinin emeklilik, çalışan gibi durumlarında farklılık göstererek kredi ödemektedir. Banka masrafsız ek ücret olmadan istenilen tutarın direk hesabınıza aktarır.

Bahsettiğimiz bankaların yanı sıra, QNB bankası, Halk Bank, Deniz bank gibi birçok bankada masrafsız kredi veren bankalar listesinde yer alır. Bankaların birbirine olan rekabeti ile ortaya çıkan tamamen müşteri çekmek için kullanılan ve aynı zamanda kredi kulanlar masrafsız kredi veren bankalar sayesinde müşteri açısından artı bir fırsat haline gelmiştir.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.