BİST
9.080
ALTIN
2.307,42
DOLAR
32,33
STERLİN
40,88
EURO
35,10

En Kolay Kredi Veren Bankalar Hangisi?

Kolay kredi veren bankaların hangileri olduğu bankalardan finansal talepte bulunmak isteyenlerin en çok merak ettiği konular arasında. Bilindiği üzere, kredi notu bankalara yapılan finansal taleplerin sonuçlanması üzerinde büyük önem taşıyor.

17 Nisan 2022 Pazar 10:05
En Kolay Kredi Veren Bankalar Hangisi?

Herhangi bir bankadan kredi başvurusu yapmanız halinde kredi notunuzun yüksek olması başvurunuzun olumlu sonuçlanma ihtimalini büyük oranda artırıyor. Kredi notu düşük olanlar bankalardan kredi talep edip edemeyeceğini merak ediyor. Peki kredi notu düşük olanlar da banka kredilerinden faydalanabilir mi? En kolay kredi veren bankalar hangileri?

Kredi Notu Düşük Olanlar Kredi Çekebilir Mi?

Kredi notu düşük olanların başvuruları genellikle olumsuz olarak sonuçlandırılıyor. Ancak yine de düşük kredi notu ile kredi alabilmek mümkün. Kefil istemeyen ve evrak talep etmeyen bankalar aracılığı ile günümüzde kredi notu düşük olanlar da kredi başvurularına olumlu sonuç alabiliyor. Düşük kredi notuna sahip olup kredi almak isteyenler için en kolay kredi alabilecekleri bankaları araştırdık.

Aktif Bank N Kolay Kredi

N Kolay İhtiyaç Kredisi başvurularında evrak talep edilmemekle birlikte kefil şartı da aranmamaktadır.

CepteTeb

CepteTeb İhtiyaç Kredisi’ne başvurmak isteyenler de kefil şartı olmadan kredi başvurularını gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda başvuru için herhangi bir evrak istenmiyor.

Enpara.com

Enpara İhtiyaç Kredisi de kredi almak isteyip kredi notu düşük olanlar için kolay kredi veren bankalar arasında. Enpara İhtiyaç Kredisi’ne başvurmak isteyenlerde herhangi bir evrak talep edilmediği gibi kefil de istenmiyor.

ING Bank E-Kredi

ING İhtiyaç Kredisi de kefil şartı gerekmeksizin başvurabileceğiniz ihtiyaç kredileri arasında yer alıyor. Ancak ING Bank başvuruların değerlendirmesinden sonra evrak talep edebiliyor.

Banklardan kredi başvurularınıza ilişkin olumlu dönüş alabilmeniz için kredi notunuzu yükseltmenizde fayda var. Olumlu yanıtlar için tek ölçüt kredi notu olmasa da finansal taleplere ilişkin değerlendirmeleri kayda değer bir ölçüde etkilediği de bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor. Ancak online işlemlerin kolaylıkla gerçekleştirildiği bu zamanlarda kredi notunuzu yükseltebilmek için beklemeye vaktinizin olmadığı durumlarda kolay kredi veren bankalar da bulabilmenin mümkün olduğunu unutmamak gerek.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 17.04.2022 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.