BİST
9.525
ALTIN
2.498,07
DOLAR
32,61
STERLİN
40,51
EURO
34,74

Çiftçiye En Uygun Krediyi Hangi Banka Veriyor?

Çiftçiye en uygun krediyi hangi bankanın verdiği, çiftçiler tarafından en çok merak edilen konuların başında yer almaktadır.

30 Mayıs 2022 Pazartesi 09:09
Çiftçiye En Uygun Krediyi Hangi Banka Veriyor?

 

Özellikle tarımsal faaliyet alanında üretim ve hizmet sunan kişilerin gerek kendi aralarında gerekse çeşitli internet sitelerinde en çok arama yaptıkları konunun başında çiftçiye en uygun krediyi hangi banka vermekte gelmektedir.

Şüphesiz bir ülke ekonomisi için tarımsal faaliyet kilit rol oynamaktadır. Bundan dolayı bu durum çoğu zaman hükümet politikası haline bile gelmektedir. Tarımsal alanda çiftçinin ayakta kalabilmesi ve üretimine devam ettirebilmesi için devlet destekli tarım kredileri sağlanabildiği gibi özel bankalar tarafından da çiftçilere uygun banka kredisi temin edilebilmektedir. Üstelik bu kredi faiz oranları sadece çiftçiye özeldir. Bu yazımızda özellikle çiftçiye özel olarak tarımsal faaliyeti için elzem olan çiftçi kredilerinin neler olduğunu ve çiftçiler tarafından merak edilen; çiftçiye en uygun krediyi hangi bankanın verildiği gibi soruları detayları ile inceledik…

Halk Bankası Tarım Destek Kredisi

Çiftçilere özel kredinin başında Halk Bankası tarım destek kredisi yer almaktadır. Halk Bankası, tarımsal faaliyetini en başından yani tohumdan gübreleme ve üretim yani hasat zamanına kadar çiftçilere 48 aya varan çeşitli kredi desteği sağlayabilmektedir. Bu kredi destek paketi içinde dokuz farklı ürün yer almaktadır.

Deniz Bank Tarım Kredisi

Çiftçilerin üretimlerini devam ettirebilmeleri için bir diğer tarım destek kredisi; Deniz Bank tarım kredisidir. Çiftçiler Deniz Bank tarım kredisi ile 50.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını sadece bir SMS ile alabilmektedirler.

Ziraat Bankası

Tarımsal faaliyetin devam ettirilebilmesi için emsal değeri 50.000 TL’ye kadar olan tarım ekipmanları için Ziraat Bankası tarımı desteklemek için kredi imkanı sağlamaktadır. Çiftçiye en uygun krediyi Ziraat Bankasının verdiğini görebilirsiniz. Ziraat Bankası çiftçiye özel ödeme planı yapmaktadır.

İş Bankası Tarım Destek Kredisi

Birçok tarımsal alanda çiftçiye kredi imkânı veren İş Bankası bu konuda oldukça cazip bir bankadır. İş Bankası Tarım Destek Kredisi, çiftçiye esnek ödeme planı çiftçiye en uygun krediyi veren bankların başında yer almaktadır. İş Bankası tarım destek kredisi ile çiftçinin orta ve uzun vadede finansman sorununu ortadan kaldırabilmektedir.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.