BİST
9.807
ALTIN
2.430,46
DOLAR
32,50
STERLİN
40,74
EURO
34,98

Akbank İnternet Bankacılığı Şifresi Alma Yöntemleri

Akbank internet bankacılığı şifresi almak mı istiyorsunuz? Artık bankalar hayatımızın çok büyük bir parçası haline geldi. Aklınıza gelebilecek her türlü işi, mobil bankacılık aracılığı ile yapabiliyoruz.

20 Mayıs 2022 Cuma 09:42
Akbank İnternet Bankacılığı Şifresi Alma Yöntemleri

Yerimizden bile kalkmadan bankacılık işlemleri bir tıkla hallolmaya başladı. O halde, mobil bankacılıktan vazgeçmeyenler için Akbank internet bankacılığı şifre alma yöntemlerinden bahsedelim. Mobil bankacılık, öyle büyük bir kolaylık oldu ki, fatura ödeme, yatırım yapma, para gönderme ve daha aklınıza gelebilecek birçok işlem için artık bir tık yetmektedir.

Akbank İnternet Şubesi İçin Şifre Alma

Bir mobil şifre alarak Akbank mobil bankacılık üzerinden her türlü işlemi yapabilirsiniz. Akbank’ın web sitesine girdiğinizde, “Şifre Al” sekmesini göreceksiniz. Akbank şifre alma işlemleriniz buraya tıkladıktan sonra başlayacaktır. Şifre alma işlemleri 4 adımda tamamlanıyor. “Şifre Al” sekmesine tıkladıktan sonra, T.C. kimlik numaranızı ya da müşteri numaranızı girdikten sonra, annenizin evlenmeden önceki soy isimi ve elinizdeki kartın son 4 hanesini girerek işlemlere devam edebilirsiniz. Daha sonra banka sisteminde kayıtlı olan cep numaranıza bir geçici şifre gönderilir. Tek kullanımlık bu şifreyi cep şifre bölümüne girerek, Akbank internet şifresi oluşturabilirsiniz. Daha sonra banka mobil sisteme aldığınız şifre ile girebilirsiniz. Bu aşamada kullanıcı adı ve mevcut şifreyi yenileyebilirsiniz.

Şifremi Unuttum, Hatırlamıyorum, Ne Yapmam Gerekir?

Eğer çeşitli sebeplerle Akbank internet bankacılığı şifrenizi hatırlamıyorsanız, “şifre al” bölümünden talimatları izleyerek yine şifre almanız mümkündür. T.C. Kimlik numarası, annenizin evlilik öncesi soyadı ve kartınızın 4 hanesi sizden istenecektir. Bu bilgileri girdikten sonra deva ederek ilgili alana cep şifrenizi de girebilirsiniz. Size özel şifrenizi böylelikle alabilirsiniz. Ama eğer tüm bu aşamalar size zor geliyorsa, 444 25 25 numaralı telefondan veya 0850 222 25 25 numaralı hattan ulaşarak, müşteri hizmetlerine bağlanabilir ve yeni şifre alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank mobil ayrıcalıkları için şifre alma işlemleri bu kadar kolaydır. Sizde güvenli adımları izleyerek Akbank internet bankacılığı şifresi almak isteyebilirsiniz. Mobil banka, sizin için de büyük kolaylıklar getirecektir.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.