BİST
9.722
ALTIN
2.428,86
DOLAR
32,57
STERLİN
40,63
EURO
34,89

Hafızlık Eğitimini Tamamlayan 30 Öğrenci İcazetlerini Aldı

Gediz ilçesinde, hafızlık eğitimini tamamlayan 30 öğrenci icazet merasiminde belgesini aldı.

26 Aralık 2022 Pazartesi 19:21
Hafızlık Eğitimini Tamamlayan 30 Öğrenci İcazetlerini Aldı

Gediz İlçe müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 8 erkek öğrenci için Gediz Ulu Camisi'nde, 22 kız öğrenci için Belediye Kültür Merkezi’nde icazet merasimi düzenlendi.

Ulu Cami bahçesinde Gediz Belediyesi Mehter Takımı konseriyle başlayan törende, İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet Şamil Ok, Ayasofya-i Kebir Camii Şerif İmam Hatibi Ferruh Muştuer ile Hacı Bayram Veli Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı’nın Kur'an-ı Kerim tilaveti, hafız öğrenciler de Kur'an-ı Kerim tilavet etti.

Yapılan konuşmaların ardından Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman Şahin, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Bursa İl Müftü Yardımcısı Nurullah Koçhan hafızlara belgelerini ve hediyelerini takdim etti.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 26.12.2022 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.