BİST
8.807
ALTIN
2.276,05
DOLAR
32,32
STERLİN
40,83
EURO
35,19

Banaz'da Halk Eğitimi Sergisi Açıldı

Banaz Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi açıldı.

07 Haziran 2023 Çarşamba 19:48
Banaz'da Halk Eğitimi Sergisi Açıldı

Banaz Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi açılışı yapıldı.

Cumhuriyet Parkı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Banaz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Gülşah Kunan, "Banaz Halk Eğitimi Merkezi olarak, her yaş, eğitim, gelir, sosyal statü ve kültür düzeyindeki kursiyerlerimize onların ilgi, istek, yetenek ve beklentilerine yönelik mesleki, sosyal, ekonomik, sportif ve kültürel alanlarda öğretmenlerimiz ve usta öğreticilerimiz nezaretinde kurslar düzenliyoruz." dedi.

Kunan, merkezde açılan 279 kursta 5 bin 612 kursiyere eğitim verdiklerini sözlerine ekledi.

Açılışı yapılan sergide usta öğretici ve kursiyerlerin el emeği ürünler üç gün sergilenecek.

Programa Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Zafer Arpacı, İlçe Emniyet Müdürü Şahap Köse, İlçe Jandarma Komutanı Zülfü Eren Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Koca, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 07.06.2023 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.