BİST
9.080
ALTIN
2.326,04
DOLAR
32,45
STERLİN
41,53
EURO
35,56

Sandıklı'lı Gurbetçi Çift, Umre Parasını Depremzedelere Bağışladı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde gurbetçi çift, biriktirdikleri umre parasını depremzedelere destek olmak için Türkiye Diyanet Vakfı'na (TDV) teslim etti.

09 Mart 2023 Perşembe 10:57
Sandıklı'lı Gurbetçi Çift, Umre Parasını Depremzedelere Bağışladı

Fransa'dan, yılın belirli dönemlerinde Akin köyüne gelen gurbetçi Yusuf ile Safiye İnce çifti, Sandıklı Kaymakamlığını ziyaret ederek depremzedeler için bağış yapmak istediklerini bildirdi.

Çift, biriktirdikleri umre parası ile Fransa'daki oğullarının gönderdiği parayı depremzedeler için TDV'ye bağışladı.

Yusuf İnce, gazetecilere, Fransa'da televizyonu açtığında Türkiye'de büyük bir deprem olduğunu görünce çok üzüldüğünü söyledi.

Depremin yıkıcı boyutundan etkilendiklerini vurgulayan İnce, "Eşime, bu yıl umreye gitmeyelim, parasını depremzedelere gönderelim dedim. Eşim de sağ olsun, olur dedi. İnşallah, bundan sonra da yardımlarımıza devam edeceğiz." dedi.

Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün de bağış makbuzunu hayırseverlere vererek, "Allah hayrınızı kabul etsin. Allah bir daha devletimize, milletimize böyle acılar yaşatmasın." ifadelerini kullandı.


 

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.