BİST
9.080
ALTIN
2.326,29
DOLAR
32,37
STERLİN
41,04
EURO
35,03

Şehit Özcan Kaya'nın Naaşı Uşak'a Getirildi

Tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya'nın naaşı, Uşak'a getirildi.

23 Haziran 2023 Cuma 19:56
Şehit Özcan Kaya'nın Naaşı Uşak'a Getirildi

Pençe operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz atışı sonucu 15 Haziran'da yaralanan, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) bugün şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya'nın naaşı Uşak'a getirildi.

Türk Hava Kuvvetlerine ait uçakla Uşak Havalimanı'na getirilen Kaya'nın naaşı, törenle karşılandı. Şehit Kaya'nın babası Musa Menderes Kaya, annesi Şenay Kaya ve nişanlısı Emine Eker de aynı uçakla kente geldi.

Tören mangası tarafından uçaktan alınan şehit Kaya'nın naaşı, buradan kara yoluyla Banaz Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Protokol üyeleri, Kaya'nın ailesine başsağlığı diledi.

Törene Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve protokol üyeleri katıldı.

Kaya'nın cenazesi, yarın ikindi vakti Banaz ilçesine bağlı Öksüz köyünde düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verilecek.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.