BİST
9.722
ALTIN
2.425,87
DOLAR
32,53
STERLİN
40,78
EURO
35,00

Yediğimiz Gıdalar Ne Kadar Güvenilir?

Uşak'ta "gıda güvenirliği" ve "gıda zehirlenmeleri" eğitimi düzenlendi,Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir, Kent genelinde yıllık 7 binin üzerinde gıda denetiminin yapıldığını ifade etti.

18 Aralık 2023 Pazartesi 19:59
Yediğimiz Gıdalar Ne Kadar Güvenilir?

Uşak'ta düzenlenen etkinlikte "gıda güvenirliği" ve "gıda zehirlenmeleri" konulu konferans yapıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce Atatürk Kültür Merkezi'nde, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarında gıda alanında çalışan personel için eğitim düzenlendi.

Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir, sağlıklı gıdaya erişimin en temel insan hakkı olduğunu vurguladı.

Kent genelinde gıda denetimlerinin sürdüğünü dile getiren Bilir, yıllık 7 binin üzerinde gıda denetiminin yapıldığını ifade etti.

Gıda Yüksek Mühendisi Özge Yoldaş "gıda güvenirliği", Dr. Veli Çelik ise "gıda zehirlenmeleri" başlıklarında konferans verdi.

Konferansa, Uşak Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Kurnaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan, İl Gençlik ve Spor Müdürü Hacı Tevfik Özdemir de katıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.