BİST
9.525
ALTIN
2.493,15
DOLAR
32,55
STERLİN
40,53
EURO
34,79

Uşak'ta Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

Uşak'ta 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği.

04 Ekim 2023 Çarşamba 20:26
Uşak'ta Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Uşak Belediyesi Hayvan Barınağı'nda etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, belediye olarak sokak hayvanlarına daha yaşanabilir bir ortam sağlamak ve vatandaşları bilinçlendirmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çakın, sokak hayvanlarına hizmet etmenin de önemli görevleri arasında yer aldığına işaret eden Çakın, "Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılayabilirsek, onları bir hayvan dostu haline getirebilirsek inanıyorum ki burada yaptığımız çalışmalarda çok daha başarılı oluruz. Biz de çeşitli etkinliklerle ve sağlayacağımız imkanlarla bunu teşvik edeceğiz." dedi.

Sıfır atık projesi kapsamında sokak hayvanlarına mama temin ettiklerini hatırlatan Çakın, "Atapark'taki sıfır atık marketimize plastik şişelerini, atıklarını, atık pillerini getiren vatandaşlarımıza sokak hayvanları için mama vermeye devam ediyoruz. En büyük destekçilerimiz hayvanseverlerimiz. Uşak hepimize yetecek kadar büyük, hepimizi doyuracak kadar güçlü bir şehir. Birlikte yaşamaya ve onlar için de sonuna kadar hakları olan yaşam alanlarını temin etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Çakın, konuşmasının ardından çocuklarla birlikte hayvan barınağını gezerek hayvanlara mama verdi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.