BİST
9.693
ALTIN
2.501,90
DOLAR
32,58
STERLİN
40,43
EURO
34,84

MHP Adayı Kuzey Projesinde İddalı

Mlliyetçi Hareket Partisi Uşşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş Kentin Kuzeyine dair açıkladığı projede iddalı konuştu Ateş : ‘’Şehrin kuzeyi unutulmuş ve kaderine terk edilmiştir bu bölgelerimiz eser belediyeciliği tanışacak ve yapılaşmasını tamamlayarak modern alanlara dönüşecektir’’ ifadelerini kullandı.

01 Mart 2024 Cuma 18:38
MHP Adayı Kuzey Projesinde İddalı

Yerel seçimler yaklaştıkça Belediye Başkan Adayları halkın desteğini kazanmak, seçmeni ikna etmek için projelerini bir bir açıklıyor. Ancak seçimlere en hazırlıklı parti konumunda gözüken Milliyetçi Hareket Partisi daha önce yapmış olduğu proje açıklama toplantısında projelerini bir bir açıklamış ve diğer partilere göre üstünlük elde etmişti. Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, projelerini açıkladığı toplantıda hem projelerini video ortamında yayınlamış, hem de hazırlattığı broşürlerde projelerini detaylı bir şekilde anlatmıştı.

Sezer Ateş’in Projelerinden Sonra Şehrin Kuzeyi Diğer Belediye Başkan Adaylarının da Uğrak Noktası Oldu.

Son günlerde şehrin özellikle kuzey kısmı, adayların dikkatini çekmeye başlamış ve adaylar şehrin kuzeyine yönelik projeler geliştirmeye başlamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş tarafından proje haline getirilen Kuzey Şehir Projesi ve Yerinde Dönüşüm Projesi ardından, diğer partiler tarafından da şehrin kuzeyi kıymete binmiş durumda. Belediye başkan adaylığına talip olan diğer adaylar, kendilerini de Eser Belediyeciliğine ilgiliymiş gibi göstermeye çalışmaları gözlerden kaçmıyor.

Şehrin Kuzeyi Üvey Evlat Konumundadır.

Daha başkanlık koltuğuna oturmadan, yapmış olduğu nokta atışı projeleri ile gündeme gelen Sezer Ateş, şehrin kuzeyini de diğer partilerin sıklıkla uğradıkları bir bölge haline getirdi. Şehrin kuzeyi konumunda olan Elmalıdere, Aybey, Mehmet Akif Ersoy Gediz Yolu, Karaağaç ve Dikilitaş Mahalleleri gibi bölgelerin belediye hizmetlerinden neredeyse yararlanmadığını ifade eden Sezer Ateş, ‘’Şehrin kuzeyi unutulmuş ve kaderine terk edilmiştir. Bu bölgeler adeta üvey evlat muamelesi görmektedirler. Burada yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına kulak tıkanmış, sıkıntıları görmezden gelinmiş, ihtiyaç, istek ve taleplerine duyarsız kalınmıştır. Oysa ki bu kadim şehrin en eski yerleşim bölgeleri olan bu mahalleler şehrimizin güzide bölgeleridir. Bu bölgelerimiz eser belediyeciliği tanışacak ve yapılaşmasını tamamlayarak modern alanlara dönüşecektir’’ ifadelerini kullandı.

Bu Bölgelerde Kimseye Taviz Verilmeyecek, Halkın Menfaati Göz Önünde Tutulacak.

Kuzey Şehir ve Yerinde Dönüşüm Projesi ile kanunlar ve yönetmenliklerin izin verdiği sürece yatırımları şehrin kuzey bölgesine çekmek isteyen Ateş, projeleriyle ilgili şunları da söyledi:

Özellikle Yerinde Dönüşüm ve Kuzey Şehir Projelerinde ''Sıfır tolerans ile çalışacağız''

.Fay kırıklarına ve fay hatlarına yapı yaptırmayacağız.

.Zemin sıvılaşmasının bulunduğu alanlar var ise yapı yaptırmayacağız.

.Dere yatakları var ise yapı yaptırmayacağız.

.Gerek mühendislik, gerek mimari, gerekse yapım aşamasında sıfır tolerans ile çalışacağız.

İşimiz sadece konut ve işyerleri yapmak değil; bölgeyi sosyal alanların olduğu, okul, eğitim yuvaları (dershane)' nin olduğu, park ve bahçelerinin olduğu bir dönüşme sokacağız. Yapıdan çok ağaç dikecek, yemyeşil bir uşak yapacağız.'' diyerek sözlerine devam etti. Belediye bünyesinde açılacak olan Yerinde Dönüşüm ve Kentsel Dönüşüm Ofislerinde vatandaşlarımız bilinçlendirilecek, konulara vakıf olduktan sonra istek ve beklentilere göre hareket ederek plan dahilinde işe başlanacaktır’’ diyen Sezer Ateş, Kuzey Şehir, Yerinde Dönüşüm ve Kentsel Dönüşüm Projeleri için bakanlıklardan gerekli desteğin karşılanması için gerekirse Ankara’dan çıkmayacak, vatandaşların refahı için gereken desteği alana kadar mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.