BİST
9.701
ALTIN
2.435,80
DOLAR
32,57
STERLİN
40,52
EURO
34,86

Uşak CHP İl Örgütü Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Uşak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Koray Akgün deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere 1 tır battaniye, 1 tırda acil ihtiyaçların giderilmesi için gereken 2 tırımızı yola çıkardık. dedi.

09 Şubat 2023 Perşembe 14:05
Uşak CHP İl Örgütü Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Uşak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Koray Akgün Cumhuriyet tarihimizin en büyük depremlerinden birini yaşadığımız bugünlerde öncelikle milletimizin başı sağ olsun geride kalanlara da sabırlar diliyorum.dedi.

Akgün.
-CHP Uşak İl ve ilçe örgütü olarak depremzedeler için yardım kampanyasını başlattık.

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları için düzenlediğimiz yardım kampanyasına, il, ilçe,partililer ve vatandaşlarımızla beraber destek verdik
Toplanan yardımların ilk bölümü 2 tırla deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere gönderildi.Bir tır da battaniye ikinci tırda ise ilaç ,bebek maması bez ,soba ,tüp ,giyecek gibi acil ihtiyaçların bulunduğu iki tırımız 07/02/2023 Salı günü akşam saatlerinde deprem bölgesine gitmek üzere yola cıkardık.Partililerimizin ve vatandaşlarımızın bu desteklerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği vermeye ve yardımı göndermeye devam edeceğiz.

Gün birlik olma günü Birlikte yaralarımızı sarma günüdür.dedi.

Akgün basın açıklamasını.

Cahit Sıtkı Tarancının.

“Memleket isterim
Ne zengin fakir, 
ne sen ben farkı olsun;
Kış günü 
herkesin evi barkı
olsun.”

Dizeleri ile bitirdi.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.