BİST
ALTIN
2.493,08
DOLAR
32,52
STERLİN
40,44
EURO
34,59

MHP Uşak'ta Aday Tanıtımını Yaptı

Uşak'ta aday tanıtım toplantısı yapan Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adaylarını düzenledikleri basın toplantısında tanıttı.

14 Nisan 2023 Cuma 00:26
MHP Uşak'ta Aday Tanıtımını Yaptı

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak milletvekili adayları, düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki toplantıda söz alan MHP Uşak İl Başkanı İbrahim Orman, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri millet için bir dönüm noktası olarak gördüklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Orman, "Türk milletinin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen zillete asla izin vermeyecektir. Sonuna kadar devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye diyeceğiz. Eline vurulup, ekmeği alınan bir Türkiye artık yoktur. Engelleri, zorlukları hep birlikte aşacağız. Sefer bizden, zafer Allah'tan. Ne mutlu Türk'üm diyene" sözleri ile noktaladı.

Toplantıda MHP Uşak milletvekili adayları Ayhan Kınden, Oğuz Çakmak ve Muzaffer Sait Dönmez de birer konuşma yaptı.

Aday tanıtım töreni partililerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.