Uşak Güncel
2024-05-01 22:34:25

Bugün 1 Mayıs İşçi Kıyımı Yapma Başkan

Ahmet Itil

01 Mayıs 2024, 22:34

CHP' li Uşak Belediyesi Baskanı Ozkan Yalım bugün 1 Mayıs işçi bayramında törenlere katıldı, İşçilerin bayramını kutladı, CHP'li Başkan tüm bunları yaparkende Uşak Belediyesinde işten çıkarmalara devam edeceğe benziyor.

Yanlış anlaşılmasın 1 Mayıs'ta meydanlarda işçilerle omuz omuza resim veren Yalım'ı karalamak için yazmıyoruz bunları bilakis yaptığı yanlışı dile getirmeye çalışıyoruz.

İşten çıkarmalar kadro siskinliginden , tasarruf yapılması gerektiğinden yada borctan dolayı yapılıyorsa tamam aldık kabul ettik ama ayni Belediyenin bazi kaynaklardan edindigimiz son bilgiye göre isci cikarirkenbir taraftan işçi alımı yapmasıda işin bir tezat yanı, bir başka boyutu .

Belediye icersinde konusulan bilgilere göre CHP' Lİ Baskan Yalım şu ana kadar 70 ila 80 arasında işçi çıkardığı dillendirilirken aynı süre zarfında icersinde 20 ila 30 kişiyi işe aldığıda konuşulanlar arasında. 

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

İşçi kıyımı yapma Başkan!

Hata yapıyorsun.

Emekçinin ekmeği ile oynama.

İşten çıkarılanların tek günahı AKP döneminde işe alınmış olmaksa şunu hatırlatayım, Seçim döneminde bir çok CHP' li kimsenin ekmeği ile oynanmayacak diye söyledi herkese öyle oy topladı. 

Partiliniz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu , Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş bu geçiş donemini böyle atlatmadı herkesin her kesimin sevgisini kazandılar. 

Sizin yaptığınız insanların öfkesini kamciliyor .

AKP' nin Uşak Belediyesinde yaptığı hatanın aynisini şimdi siz yapıyorsunuz. 

İlk geldiğinizde yaptığınız zamlar ile gömleğin düğmesini yanlış iliklemis devamında partililerinizin tepkisini alan Başkan yardımcılıkları ile buna devam etmiştiniz. 

Bence hatalar zinciri devam ediyor .

Bir daha yazalım Belediyden işçi çıkarmak Kadro şisikinliginden , Tasarruf tedbirlerinden , ekonomik şartlardansa tamam ama aynı süre zarfı icersinde çıkarılan personel yerine yeniden personel alımı yapmak vicdanları sızlatıyor.

Ahmet Itil.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.