BİST
9.080
ALTIN
2.311,00
DOLAR
32,35
STERLİN
40,87
EURO
35,12

Saadet Partisinin Adayı Ramazan Yavuz Acar Oldu

Saadet Partisi (SP) Uşak Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ramazan Yavuz Acar oldu.

12 Ocak 2024 Cuma 20:09
Saadet Partisinin Adayı Ramazan Yavuz Acar Oldu

Saadet Partisi bugün Uşak il binasında yaptığı basın açıklaması ile Belediye Başkanı Adayını tanıttı.

SP Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen.

- Saadet Partisi olarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere, Türkiye’nin her bölgesinde tek başımıza giriyoruz.

Uşak’ta temayülümüzü yaptık sonrasında Genel Başkanımız ve genel merkez yöneticilerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayımızı belirledik.

Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Ramazan Yavuz Acar, Uşak teşkilatımız ve genel merkezimizce belirlendi.dedi.

Sonrasında söz alan.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar Sözlerine kendini tanıtarak başladı.

Acar.

- Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatında çeşitli görevlerde bulundum en son Teşkilat Başkanı görevindeyken Kongrede GİK üyeliğine seçildim. Bölge Başkanıyım. Evliyim 1 oğlum 1 kızım var.

Bugünde teşkilatımızın teveccühüm ile 2024 yerel seçimlerinde Saadet partisi Uşak belediye Başkanı olarak karşısındayım.

Bizi bu görev layık gören Uşak Teşkilatından Allah razı olsun en kısa zamanda düzenleyeceğimiz bir lansman toplantısıyla projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Hayırlısı olsun” dedi.

AhmetItil/Haber.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.