BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Uşakspor'da Ayrılık Rüzgarları

12 Ocak 2023 tarihinden bu yana, Uşakspor' un sponsorluk ve kulüp işletmesini yöneten AFC Metal Kablo Kanalları sponsorluktan çekileceğini açıkladı.

11 Mayıs 2023 Perşembe 09:43
Uşakspor'da Ayrılık Rüzgarları

Uşak spor kamuoyu,Teknik Direktör Ceyhun Müderrisoğlu ile karşılıklı olarak anlaşılıp yolların ayrıldığının açıklanmasının ardından bu defada, Lige verilen devre arasında Uşakspor'a sponsor olarak işe başlayan ve hızlı bir başlangıç yapıp taraftara umut olan, AFC Kablo Kanalları .

Uşakspor AŞ'deki görev ve sorumluluklarını sonlandıracağını açıkladı.

Sezon bitimine son 2 maç kala yapılan açıklamada.

-AFC Kablo kanalları olarak 12 ocak 2023 tarihinde Uşakspor AŞ'de ana sponsorluk ile kulüp işletmesini üstlendik çok zor mali koşullar altında hem yeni transferler yaparak kadromuzu güçlendirmeye çalışırken hemde takımın motivasyonunu yükseltmeye odaklandık.Uşakspor AŞ'

Önemli bir bütçe yaratarak şehre ve sporculara verdiğimiz sözü yerine getirdik.

Ligde kalma başarısını gösterdik .

Tüm bu zorlu süreçte idari ekip ile beraber AFC ailesi olarak yalnız kaldığımızı ve gereken desteği göremediğimizi üzülerek belirtmek istiyoruz .

Bu nedenle, İskenderunspor maçı sonrasında , lig bitiminde , Uşakspor AŞ'deki görev ve sorumluluklarımızı sonlandıracağız başta Uşakspor camiası olmak üzere tüm spor kamuoyuna bildirmek isteriz .denildi.

-AhmetItil/Haber.

Son Güncelleme: 11.05.2023 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.