BİST
9.722
ALTIN
2.427,03
DOLAR
32,57
STERLİN
40,61
EURO
35,06

Yalım Zamları Savundu

Uşak Belediyesi Başkanı Özkan Yalım Sosyal Tesislerde ve Kayağıl Termalde yapılan zamların yerinde olduğunu savunarak kendisini eleştirenlere cevap verdi,Yalım:"AKP' li meclis üyeside bu artışa imza attı" diyerek yaptığı zammı savundu.

13 Nisan 2024 Cumartesi 22:29
Yalım Zamları Savundu

Uşak Belediyesi başkanı Ozkan Yalım Sosyal tesisler ve Kayagil termalde yapılan zamlar ile ilgili Uşak Belediyesi sayfasından açıklamalarda bulundu .

Yalım son zamlarla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlardan dolayi AKP İlçe başkanı Altan Tufan ve partililerini kast ederek ‘Yaparsa Yalım Yapar’ yazılı fiyat listesinin eski ve yeni halini paylaşmasına değinen Yalım şunları söyledi.

 - Ülkedeki zamlardan dolayi bu zamları yapmak zorundaydık bu fiyatlar gecen yılın fiyatlarıydi plan bütçe komisyonunda 5 üye var bu karar 4 CHP li 1 tanede AKP li komisyon üyesinin imzası ile geçt oy çokluğu ile değil oy birliği ile 5 üyenin imzalaması ile geçmiş durumdadır, AKP' li üyede bu artışa imza attı. 

Diyerek zammı savundu .

Yapılan zamlar faydalı.

Kayaağıl tesislerindeki geçen yıllara göre girişler 780 ile 800 arasındaydı bu yıl 700 , 720 kişi ağırladık peki kimler gelemedi Suriyeli ve Afgan'lar gelmedi gelen vatandaşlarımız tesisler kalabalık olmadığından, temizlikten dolayı bana teşekkür ettiler derken yapılan zamların faydası olduğunu söyledi .

Belediye personeli sayısınada değinen Yalım.

 - 2600 belediye çalışanı var 123 milyon civarında maaş odenmekte gelen para 94 milyon aradaki açık 28 milyon lira geçmiş dönem belediye si daha önce 301 adet arsayı bu açığı kapatmak için satmış ben sattırmam kendi hayatımda mal satan değil alan biriyim önümüzdeki süreçte bunu göreceğiz fakirlesen değil zenginleşen belediye olacağız. 

Belediyenin hacizli araçlarına değinen Yalım tüm bunları hacizden kurtaracağım dedi .

Kendine yapılan eleştirenlere trol olarak seslenen Yalım ilerleyen zamanda beni eleştirmek yerine teşekkür edeceksiniz dedi .

Yalım'ın yapılan yüksek orandaki zamlar savunması ve faydası olduğıunu söylemesi hayretle karşılanırken zamlarda AKP' li Belediye meclis uyesinin imzasınında olduğunu söylemesi işin bir diğer tuhaf yanı oldu.

Haber/AhmetItil

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.