BİST
9.548
ALTIN
2.499,93
DOLAR
32,51
STERLİN
40,51
EURO
34,62

Mavi;Hedefimiz Tüm Seçmene Ulaşmak

Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Başkanı Gülcan Mavi yaptığı açıklamada, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi ve KAÇEP olarak planlı programlı çalışmalar yapıyoruz. Uşak’ta cadde cadde, sokak sokak çalışmalar yaparak tüm seçmene ulaşmayı hedefliyoruz.’’ cümlelerini kullandı.

21 Mart 2024 Perşembe 11:01
Mavi;Hedefimiz Tüm Seçmene Ulaşmak

Yerel seçimler kapsamında partiler, tüm teşkilatlarıyla birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyken bu süreçte seçim sahasının en çalışkan partilerinden biri Milliyetçi Hareket Partisi olarak göze çarpıyor.

İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları ve Kadın Kolları (KAÇEP; Kadın "Aile Çocuk Engelli Politikaları") olmak üzere tüm teşkilatlarıyla cadde cadde, sokak sokak seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu titiz çalışmaları oy oranına da olumlu yansıyor. Özellikle seçim sahasında en aktif çalışan teşkilatlardan biri olan Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Başkanı Gülcan Mavi yaptığı açıklamada, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi ve KAÇEP olarak planlı programlı çalışmalar yapıyoruz.

Uşak’ta cadde cadde, sokak sokak çalışmalar yaparak tüm seçmene ulaşmayı hedefliyoruz.’’ cümlelerini kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş'in broşürlerini ve selamlarını neredeyse her eve her vatandaşa ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Mavi, İl Başkanımız Ümit Arslan’ın koordinasyonunda yaptıkları çalışmalarla vatandaşlara Milliyetçi Hareket Partisini ve Belediye Başkan Adayı olan Sezer Ateş’in projelerini tanıtmak maksatlı bu çalışmaları yaptıklarını söyledi. Seçimlerin en iddialı partisinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu ifade eden Mavi, ‘’31 Mart’ta Uşak Belediyesine 3 hilali asarak Uşak’ı Eser Belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Vatandaşlar Milliyetçi Hareket Partisine yoğun bir teveccüh gösteriyor, bine yakın vatandaşımıza sokaklarda rozet taktık vatandaşımız Uşak’a hizmetin Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Sezer Ateş’le geleceğini inanıyor ’’ İfadelerini kullandı.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.