BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Uşak'ta

AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Uşak'ta bir dizi ziyarette bulundu.

29 Nisan 2023 Cumartesi 19:35
AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Uşak'ta

AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, "Gücümüz birliğimizden geçiyor, inşallah aziz milletimiz yapılan hizmetlere bakarak 14 Mayıs'ta terazisiyle tartacak." dedi.

AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile Uşak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda kan bağışında bulunan Yılmaz, daha sonra Kurtuluş Mahallesi ve İsmet Paşa Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.

Yılmaz, programının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 14 Mayıs'ta yeni yüzyılını şekillendirecek bir seçime gittiğini söyledi.

Türkiye'nin istikrar içinde neler yapabildiğini, devletin, hükümetin hizmet düşüncesiyle donandığında halka ne kadar hizmet getirdiğini anlatmaya çalıştıklarını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Önceki hükümetler döneminde hayata geçirilen bir proje günlerce, hatta aylarca konuşulurdu. Nükleer santrali hayata geçirdik. Yani şu anda Türkiye bir nükleer enerji üretim tesisine sahip. 'Karadeniz'de doğal gaz bulunamaz' denildi, bulundu. 'Karaya çıkartılamaz' denildi, çıkartıldı, 'Halka verilemez' denildi, verildi. Türk milleti Kızılelma ile kavuştu. Bunların her birisi birer gün konuşuldu. TCG Anadolu... Havuzlu çıkarma gemisi. Yani hem İHA'ları taşıyor hem uçakları taşıyor hem gemileri taşıyor hem tankları taşıyor hem zırhlı araçları taşıyor. Türkiye'de ilk, dünyada da eşi benzeri çok az."

14 Mayıs seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Yılmaz, "Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Gücümüz birliğimizden geçiyor, inşallah aziz milletimiz yapılan hizmetlere bakarak 14 Mayıs'ta terazisiyle tartacak. Herkese hak ettiğini verecektir." ifadesini kullandı.

Yılmaz'a, programlarında, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AKP Uşak milletvekili adayı Hilal Sabancı ve AKP Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar eşlik etti.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.