BİST
9.080
ALTIN
2.325,33
DOLAR
32,37
STERLİN
40,97
EURO
34,96

Veli Lale'nin Ölümünde Tutuklama

Uşak'ta otomobilde ölü bulunan, Veli Lale'nin arkadaşı tutuklandı.

05 Temmuz 2023 Çarşamba 17:17
Veli Lale'nin Ölümünde Tutuklama

Uşak'ta meydana gelen olayda otomobilde av tüfeğiyle vurulmuş halde ölü bulunan 19 yaşındaki Veli Lale'nin arkadaşı, cinayet şüphesiyle tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kılcan Caddesi'nde 20 Mayıs'ta gerçekleşen olayda, Veli Lale, otomobilde av tüfeğiyle vurulmuş halde ölü bulundu.

Olaydan yaklaşık 10 saat sonra polise başvuran E.K. ve E.G. adlı kişiler, arkadaşları olan Veli Lale ile o esnada aynı araçta bulunduklarını, maktulün tüfekle oynadığı sırada yanlışlıkla kendini vurduğunu, korktukları için kaçtıklarını yönünde ifade verdi.

Daha sonra, Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturmayı yürüten savcı, E.K. hakkında yakalama kararı verdi.

Ünalan Mahallesi'ndeki bir evde gözaltına alınan şüpheli, av tüfeğinin, Veli Lale'den almak istediği sırada yanlışlıkla patladığını ileri sürdü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.