BİST
9.080
ALTIN
2.308,82
DOLAR
32,34
STERLİN
40,89
EURO
35,12

Çocuklar 4'üncü Bilim Sanat Çocuk Şenliğinde Eğlenceye Doydu

Uşak Belediyesi’nin çocuklar için gerçekleştirdiği 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği’ne on bir gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi ev sahipliği yaptı.

03 Şubat 2023 Cuma 22:39
Çocuklar 4'üncü Bilim Sanat Çocuk Şenliğinde Eğlenceye Doydu

4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği Atatürk Kültür Merkezinde Gerçekleşti.

Okulların eğitime ara vermesiyle birlikte Uşak Belediyesi’nin çocuklar için gerçekleştirdiği 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği’ne on bir gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi ev sahipliği yaptı. Atölyelerin olduğu, şarkıların söylendiği ve dansların edildiği şenliğin ardından minikler, dört gün boyunca devam eden tiyatro oyunlarına katılarak eğlenceli anılar biriktirdi.

23 Ocak- 2 Şubat arasında gerçekleşen 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği içerisinde “Kral Şakir” ile tanınan Varol Yaşaroğlu misafir edilerek imza ve söyleşi günü yapıldı. Ayrıca Marmelat Kukla gösterisi, karnaval oyunları, bilim gösterileri, karaoke show, bilgi yarışmaları ve sihirbazlık gösterileri şenlikte yer aldı. Ara tatilini eğlenerek geçiren çocuklar, drama, seramik, resim, masal, taş boyama gibi birçok eğitici atölyede keyifli vakitler geçirdi.


Atölyelerin ve gösterilerin ardından sahne alan Oyun Makinası, Seyyah, Uçan Şemsiye ve Küçük Kara Balık tiyatro oyunları çocuklarla buluştu. Etkinliklere katılan aileler ve çocuklar keyifli zaman geçirdiklerini belirterek, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini iletti.


ÇOCUK KENT AİLELERİ VE ÇOCUKLARI MİSAFİR ETMEYE HAZIRLANIYOR

Etkinliklere katılan çocuklarla Atatürk Kültür Merkezi’nde buluşan Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Çocuklarımızın ara tatili hem en güzel şekilde değerlendirmelerini hem de eğlenmelerini istiyoruz.

Dolayısıyla sizin için eğlenceli tiyatrolar ve hem öğrenip hem de eğleneceğiniz etkinlikler düzenledik.” ifadelerini kullandı. Konuşmasında Çocuk Kent Projesi’ne de yer veren Çakın, projenin tamamlanmasıyla birçok oyun alanının, atölyenin, macera alanının, bilim merkezinin aileleri ve çocukları en güzel şekilde misafir edeceğinin altını çizdi.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.