BİST
8.995
ALTIN
2.281,13
DOLAR
32,33
STERLİN
40,95
EURO
35,07

Uşak Alperen Arama Kurtarma Ekibinden Depremzedelere Etkinlik

Alperen Arama Kurtarma Uşak Ekibinden depremzede çocuklar için etkinlik düzenledi.

27 Şubat 2023 Pazartesi 17:55
Uşak Alperen Arama Kurtarma Ekibinden Depremzedelere Etkinlik

Alperen Arama Kurtarma Uşak Ekibi asrın felaketi olarak adlandırılan depremde arama kurtarma faliyetletinde aktif olarak görev almış ve bu anlamda başarılı çalışmalara imza atarak gönülleri kazanmıştı.

Şimdi de bölgede depremden etkilenip Uşak'a göç etmek zorunda kalan  çocuklarımıza ve ailelerine moral organizasyonu düzenlediler.

Bu organizasyon kapsamında oyun alanları kurularak, çeşitli etkinlikler düzenlendi. Her yaştan çocukların ve ebeveynlerinin katıldığı bu faliyetlerde bir nebze olsun acılar unutturulmaya çalışıldı.

Organizasyonla alakalı Alperen Arama Kurtarma Ekip Lideri Mustafa Akteke "Sahada çalıştığımız esnada sizlerin acılarına bizzat şahit olarak ortak olduk, acılarınızı acımız olarak gördük ve hissettik. Acıları birlikte paylaştığımız gibi mutluluklarımızı da bu organizasyon ile paylaşmak istedik. O acılarımızı bir nebze olsun unutalım istedik." dedi.

Bu acıların tekrarlanmamasını temenni eden Akteke Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın, çocuklarımız geleceğimizin mimarları, çocuklarımız geleceğe gönderdiğimiz ve asla ve asla göremeyeceğimiz mesajlardır, diyerek konuşmalarına son verdi.

Organizasyonda güzel zamanlar geçiren çocuklar ve aileleri ekibe teşekkürlerini dile getirerek çocuklarımızın acılarını hafiflettiğiniz ve afet psikolojilerini yenmelerinde katkı sunduğunuz için minnettar olduklarını dile getirdiler.

-AhmetIti/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.