BİST
9.525
ALTIN
2.488,30
DOLAR
32,58
STERLİN
40,54
EURO
34,74

Başkanı Çakın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Basınla Buluştu

Uşak Belediye Başkanı Çakın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde basınla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

10 Ocak 2023 Salı 22:01
Başkanı Çakın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Basınla Buluştu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve Hikmet Kahraman ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Uşak'ta hizmet veren yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Atapark'taki Uşak Belediyesi Sosyal Tesislerinde basın mensupları ile kahvaltı yapan Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kahvaltıdan sonra basın mensupları ile sohbet etti. soruları yanıtladı.

Uşak Belediyesinin yaptığı yatırımları ve sosyal tesislere değinen Çakın Milletvekili Adaylığı konusunda şehre hizmet noktasında Belediye Başkanlığını tercih ettiğini açıkladı.

Uşakspor'un şehir kulübü oldığunu ve şehir ileri gelenlerinin kulube sahip çıkması gerektiğinede değinen Çakın amatör spor kulüplerine verilen desteğin sürdüğünü, Yeni stad konusundada çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğine değindi.

Çakın, halkın doğru ve tarafsız bir şekilde haber alma ve bilgi edinme hakkı için fedakârca çalışan gazetecilerin gününü kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar dilerken Basın mensuplarına hediyelerinide unutmadı.

-AhmetItil/Haber.

Son Güncelleme: 10.01.2023 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.