BİST
9.099
ALTIN
2.325,45
DOLAR
32,37
STERLİN
40,96
EURO
34,95

Ekmeğe Zam , Festivallere Devam

Dar gelirlinin besin kaynağı ekmeğe zam yapan, Uşak Belediyesi şarkıcı Hüseyin Kağıt'ı Gurbetçi Festivali'nde Uşaklılarla buluşturdu.

06 Ağustos 2023 Pazar 10:11
Ekmeğe Zam , Festivallere Devam

Uşak'ta ikincisi düzenlenen Gurbetçi Festivalinde dün gece, Hüseyin Kağıt sahneye çıktı.

Şarkıcı Uşak Belediyesince Yeşil Karaağaç Mesire Alanı'nda düzenlenen festivalin ikinci gününde sevilen şarkılarını seslendirirken.

2022 yılı faliyet raporlarında borçlarının miktarı raporlara yansıyan Uşak Belediyesinin Festivallere bu kadar harcama yapması akıllarda soru işareti getirdi.

Uşak Belediyesinin girdi fiyatlarının artmasını sebeb gösterip kendi ürettiği ekmeğe % 50'ya yakın zam yapması.

Bu ne perhiz , bu ne lahana turşusu sözünü akıllara getirdi.

Uşak Belediyesi kendi ürettiği ve Uşak'taki dar gelirli vatandaşların besin kaynağı olan Halk Ekmeğe bu ay 5 lira yaparken yine kendisine ait Sosyal tesisilerindede sattığı çay , kahve ve bir çok ürüne zam yapmıştı.

Madem paramız var Festival yapacak kadar Belediyemizin durumu iyi neden şu çokta iyi olmayan ekonmik şartlarda dar gelirlinin besin kaynağına zam yaptınız ?

Dün geceki konserde.

Yeşil Karaağaç Mesire Alanı'nın Uşak için önemli bir yer olduğunu belirten Belediye Başkanı Çakın, "Uşak'ta kültür ve sanat etkinlikleri hiçbir zaman bitmeyecek. Her zaman daha güzelini, daha iyisini sizler için yapmaya bundan sonra da devam edeceğini söyledi. 

Konserin ardından Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kağıt'a, Uşak tarhanası, Uşak helvası ve Eşme Kilimi hediye etti.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 06.08.2023 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.