Ozan Bulkaz'dan Maç Sonrası Açıklamalar
 Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Oyuncularım maçın başından sonuna kadar çok iyi oyun ortaya koydu"
Ozan Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, play-off hedefinde evlerinde oynadıkları her maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Pınar Karşıyaka karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Bulkaz, "Oyuncularım maçın başından sonuna kadar çok iyi oyun ortaya koydu." dedi.

Muratbey Uşak Sportif oyuncusu Can Korkmaz ise play-off açısından çok önemli bir maçı kazandıklarına dikkati çekerek, "Maça tutuk başladık ama sonradan üstün taraf biz olduk. Ritmi yakalayarak, maçın sonunda güzel bir galibiyet aldık. Hedefimiz, maç kaybetmeden play-offa adım adım ilerlemek." diye konuştu.

- Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka'nın başantrenör yardımcısı Servet Özçınar ise Uşak Sportif'in üstün oyunla galip geldiğini ifade etti.

Rakiplerini galibiyetleri nedeniyle tebrik eden Özçınar, "Maçta üzücü olaylar yaşandı. Maalesef böyle olaylar yaşanabiliyor. Önümüzdeki TED Koleji maçına odaklanıp, play-offta yerimizi korumak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka oyuncusu Kenan Sipahi ise üç sayılık atışlarda üstünlük sağlayan rakiplerinin, maçı kazandığını anlattı.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TUNCAY 12 ay önce

üzücü ti̇ri̇bün olaylarinin artik olmamasi i̇çi̇n ne gereki̇yorsa yapilmalidir.seneye bu kadroya 3 takvi̇ye i̇le daha güçlü hale geli̇ri̇z.