BİST
9.713
ALTIN
2.411,43
DOLAR
32,06
STERLİN
40,66
EURO
34,91

Topuklu Efe Obalı'dan Sert Sözler

İYİ Parti Uşşak İl Başkanı Obalı'dan sert eleştiri, Obalı;Biz birileri gibi Afyonda milliyetçi , Uşşak'ta çözümcü olmadık, birileri gibi ittifak uğruna göstermelik milliyetçilikte yapmadık. 

29 Mart 2024 Cuma 20:44
Topuklu Efe Obalı'dan Sert Sözler

İYİ Parti Uşşak İl Başkanı Ayşegül Sözver Obalı bugün yaptığı basın toplantısında Uşşak'lı seçmenlere seslenirken bir taraftanda rakiplerine sert eleştirilerde bulundu.

İl Binasında gerçekleşen basın toplantısında Obalı şunları söyledi.

Kıymetli hemşehrilerimiz;

Şehrimizde adayını ilk belirleyen parti olarak  4 aya yakın bir zamandır sahalardayız. Bu zaman zarfında şehrimizi karış karış arşınladık. Ulaşabildiğimiz kadar vatandaşlarımıza ulaştık.

Sahalarda vatandaşlarımızın dertlerini dinledik, kendimizi anlattık, adayımızı anlattık. Bizi tercih ettiklerinde neler yapabileceğimizi paylaştık. Gördüğümüz ilgi ve destek bizi kazanmaya her gün biraz daha yaklaştırdı ve inşallah kazanıyoruz..

Bu son 4 ay içinde gördüklerim ve karşılaştıklarımı anlatmaya kalksam inanın saatler günler yetmez. Bu zaman zarfında 
Her türlü kirli siyaseti,ihaneti,yalanı dolanı algı operasyonlarını gördük 
Yağmur nereye yağıyorsa tarlasını oraya taşıyan her devrin adamı olan satılık ajansçıların akla hayale gelmeyen cinliklerini iftiralarını gördük.
Oysa ki istediğimiz şehrimize yakışan temiz bir siyaset yapılsın tüm partilerin  adayları projeleriyle liyakatlarıyla kendilerini anlatarak  insanların gönlünü kazanmasıydı fakat maalesef siyasette kalite yi o kadar düşürdülerki projelerin değil paranın, icraatlerin değil makamların konuşulur olduğu bir seçim sürecine girildi tüm bunlara rağmen çizgimizi bozmadık. 


Yapılan ihanetler atılan iftiralar inanın bizleri daha çok kenetledi daha çok gayretlendirdi daha çok  çalıştık ve kazanıyoruz...
Sağımıza baktık  altını çizerek söylüyorum uşağımızın  heba olan bir 5 yılını gördük her fırsatta yapılan usülsüzlükleri sorduk hiç bir tanesine cevap alamadık.

Doğal gaz patlaması oldu takdiri ilahi dediler.

Yağmur yağdı sel bastı suçu yağmura yüklediler.

Ramazanda iftar sofralarını kimin parasıyla yapıyorsunuz dedik net cevaplar alamadık.

Yapmayın kul hakkıdır yetimin hakkıdır dedik sadece afişlerini değiştirdiler.

Adayın değil başkanın davetlisiniz yazdılar. 

Sağımıza baktık bunları gördük. 

Solumuza baktık muhalefete muhalefet eden bir yapı çıktı karşımıza.

Gerçekleşebileceği mümkün olmayan vatandaşımıza umut tacirliği yapan ne teknik ne ilmi hiçbir bakımdan karşılığı olmayan projeler gördük.

Vatandaşımıza yapacaz edecez deyip herkesi mutlu etme çabasına giren adaylar gördük.

Yolda gördüklerine rozet takıp iyi partiden istifa edip rozet taktık diye sevinen bir grüh gördük.

Afyonda milliyetçi Uşakta kapılarını her yapıya açan kırmızı çizgileri olmayan adaylar gördük.

Bir de baktık hatalarının farkına varıp sokaklarda milliyetçi söylemlere girişip bozkurt çeken adaylar gördük. 
Bu konuda şunu belirtmeden geçemeyeceğim ki milliyetçilik  birilerinin seçimden seçime sarıldıkları can simidi haline gelmiştir.

Yanındakilere, önlerindekilere arkasındakilere bakmadan kendilerini milliyetçi diye tanımlayanlara en büyük cevabım ise fikri ve siyasi kimliğimin oluşmasında en büyük katkısı olan ülcülüğümdür. Biz birileri gibi afyonda milliyetçi uşakta çözümcü olmadık, birileri gibi ittifak uğruna göstermelik milliyetçilikte yapmadık. 

Kısaca bir sağımıza baktık, bir solumuza baktık ve dedik ki al birini vur ötekine….

Kıymetli hemşehrilerim ;
Burdan sizlere sesleniyorum. Oy namustur. Paraya ve makama satılamaz. Müsterih olun. Oylarınız bizlere emanet. Daha önce kıl payı kaybettiğimiz seçimlerden fazlasıyla tecrübemiz var.

Seçim güvenliği anlamında hür ve müstakil olarak çıktığımız bu yolda sandık görevlilerimiz, müşahitlerimiz, okul sorumlularımız ile seçim provalarımızı yaptık. Bu konuda bize destek veren avukatlarımız ile bölge bölge görevlendirilmeler yapıldı.

Biz hazırız. Ve sahada kazandığımız seçimi bu defa masada kaybetmeyeceğiz.

Tekrar vurgulamak istiyorum ez cümle sahalarda kazandığımız seçimi bu defa masada kaybetmeyeceğiz. 

Son olarak tüm vatandaşlarımızdan sağ duyuyu elden bırakmamayı, liyakata ve samimiyete dikkat etmelerini neticesinde de muhammed güre desteklerinizi bekliyorum.uşak için  biz hazırız biz  kazanacağız uşak kazanacak.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.