BİST
9.645
ALTIN
2.431,61
DOLAR
32,58
STERLİN
40,64
EURO
34,93

12 Oda'ya Yer Tahsis Edildi

Uşak Belediyesinin 12 Odaya yer tahsisinde konuşan Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş: "Bizim elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadan böylesi bir yeri bize tahsis ettiği için Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'a teşekkür ederim.

27 Aralık 2023 Çarşamba 19:51
12 Oda'ya Yer Tahsis Edildi

Uşak Belediyesi eski hizmet binası, 29 yıllığına Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve bünyesindeki 12 odaya tahsis edildi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediyesi eski hizmet binasında Uşak Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ve meslek odaları başkanlarıyla bir araya geldi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Çakın, yeni binanın esnaf odalarına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Odaların hem üyelerine hem de vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi, aynı zamanda da odaların bir arada merkezi bir konumda yer alabilmesi için böyle bir çalışma yürüttüklerini aktaran Çakın, binanın birliğe tahsis edildiği ifade etti.

Binanın, Uşak Belediyesi hizmet binası olmadan önce ticaret merkezi olarak hizmet verdiğini hatırlatan Çakın, restorasyon çalışmaları tamamlanan binanın alt katının da "Yöresel Ürünler Çarşısı" olarak kullanılacağını belirtti.

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş da Çakın'ın esnafı ilgilendiren tüm sorunlarla ilgili olarak kendileriyle istişare halinde olduğunu belirterek, "Bizim elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadan böylesi bir yeri bize tahsis ettiği için Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'a teşekkür ederim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Savaş sıcak sudan soğuk suya elini sokmadan böylesi bir yeri kendilerine tahsis eden Başkan Çakın' a teşekkür ederken alanın tahsis edilmesinin tamda seçim arefesine gelmesi Uşak Güncel olarak bizleri şaşırtmadı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 27.12.2023 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.