BİST
9.794
ALTIN
2.433,15
DOLAR
32,51
STERLİN
40,83
EURO
34,97

Uşak ModaFest'te "Anadolu Kadını" Defilesi

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nin (UKAMER) bu yıl ikincisini düzenlendiği Moda Festivali'nde (ModaFest) "Geçmişten Günümüze Anadolu Kadını" defilesi gerçekleştirildi, Defilenin kapanışını manken Tülin Şahin, Türk bayrağı tasarımlı kıyafetle gerçekleştirdi.

10 Haziran 2023 Cumartesi 22:54
Uşak ModaFest'te "Anadolu Kadını" Defilesi

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nin (UKAMER) bu yıl ikincisini düzenlendiği Moda Festivali'nde (ModaFest) "Geçmişten Günümüze Anadolu Kadını" defilesi gerçekleştirildi.

Atapark Etkinlik Alanı'nda, Bursa Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan defilede, Selçuklu ve Osmanlı dönemini anlatan koleksiyonlarla Anadolu kültürünü yansıtan motiflerin yer aldığı kıyafetler sergilendi.

Defilenin kapanışını manken Tülin Şahin, Türk bayrağı tasarımlı kıyafetle gerçekleştirdi.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve Uşak Valisi Turan Ergün'ün eşi Hülya Ergün, Tülin Şahin ve Bursa Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Nilüfer Karakoç'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Defilede yer almaktan mutlu olduğunu dile getiren Şahin, Türk bayrağı tasarımlı kıyafeti taşımaktan gurur duyduğunu ve çok duygulandığını söyledi.

Bursa Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Nilüfer Karakoç da defileyi takip edenlere teşekkür ederek, "Sizin enerjiniz bizim emeğimiz birleşince daha anlamlı, daha güzel şeyler ortaya çıktı. Bu organizasyonda emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederiz." dedi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.