BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Üniversitede Filistin Paneli

Uşak'ta "Filistin Davamız ve Kudüs" konulu panel gerçekleştirildi.

04 Ocak 2024 Perşembe 19:36
Üniversitede Filistin Paneli

Uşak Üniversitesinde "Filistin Davamız ve Kudüs" konulu panel düzenlendi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş da Filistin'de ibadethanelerin, camilerin, üniversitelerin, hastanelerin, okulların bombalandığını, bebeklerin, çocukların ve kadınların hayatını kaybettiğini belirtti.

Kudüs'ün Müslümanlar için önemine dikkati çeken Savaş, "Kudüs bizim ilk kıblemiz, Kudüs bizim inancımız, Kudüs bizim miracımız. Kudüs için her şeyi veririz. Gençlerden şunu istirham ediyorum; Kudüs'ü iyi bilelim, Filistin'i iyi bilelim. İsrail'in nasıl işgalci bir devlet olduğunu, gelip Filistinlilerin topraklarını nasıl işgal ettiklerini iyi inceleyelim. Tarihten de ders çıkartarak daha sonraki dönemler içerisinde kendimize yön çizerken bunlardan istifade edelim." dedi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Filistin topraklarının işgali sürecini, katılımcılara anlattı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.