BİST
9.080
ALTIN
2.324,33
DOLAR
32,37
STERLİN
40,98
EURO
34,98

Mahallede Şenlik Var

Uşak Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği "Mahallede Şenlik Var" etkinlikleri, Dikilitaş Mahallesi'nde gerçekleşen programla başladı.

05 Temmuz 2023 Çarşamba 18:16
Mahallede Şenlik Var

Kent geneline hitap eden birçok önemli festival ve kültürel etkinliğe imza atan Uşak Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği mahalle şenliklerinin bu yılki startını verdi.

Uşak Belediyesi’nin yaza renk katmak adına başlattığı ve 13 Temmuz’a kadar sürecek olan “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri dün akşam Dikilitaş Mahallesi’nde gerçekleştirilen programla başladı.

Yüzlerce kişinin katıldığı ve eğlenceli anlara sahne olan şenlikte aileler ve çocuklar doyasıya eğlendi.

Sergilenen sahne gösterilerinin ardından müzik ve eğlencenin doruğa ulaştığı etkinliğe Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner katıldı.

Yaza Anlam Katan Etkinlikler Başladı

Vatandaşların büyük ilgisiyle başlayan şenlik kapsamında sahne gösterileri ile eğlenen çocuklar, alanda bulunan şişme oyun parklarında ve yüz boyama etkinliğinde eğlencenin tadına vardı.

Etkinlikler Hacivat ve Karagöz gösterisi ve ardından Uşak Belediyesi Kent Orkestrası konseriyle devam etti.

Eğlenceli anlara sahne olan gece, Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından sergilenen Doğaçlama gösteriyle son buldu.

Şenlik boyunca pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarıyla keyifli vakit geçiren vatandaşlar, bu tip etkinliklerin yaz aylarını dolu dolu geçirmek ve farklı aktiviteler yapmak adına büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Gösteri, Müzik, Eğlence Her Mahallede

Gecede konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Öğrencilerimizin okul hayatlarında olduğu kadar sosyal hayatta da mutlu olabilmeleri için bu tür etkinliklerin son derece önemli olduğuna inanıyoruz.

Yaz aylarında düzenlediğimiz “Mahallede Şenlik Var’ etkinliğimiz bugün başladı ve Temmuz ayı içerisinde Uşak’ın birçok mahallesinde hem çocuklar hem de büyüklerle buluşmaya devam edecek.

Çocuklarımızın yaz aylarını verimli geçirmeleri için Uşak Belediyesi olarak tatil süresi boyunca çeşitli programlar düzenlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Çakın Yaz Okullarını İşaret Etti

Sosyal aktivite seçeneklerinin çoğalması adına çocuklara ve ailelere yönelik Çocuk Kent ve Millet Bahçesi gibi birçok konsept projeyi başlattıklarının altını çizen Başkan Çakın, “Yaz boyunca çocuklarımız için çeşitli etkinliklerimiz olacak.

Yaz Okulumuz ve Yaz Spor Okullarımız

Temmuz ayı itibariyle başlamış bulunmakta. Okullarımızda çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi öğretirken aynı zamanda sportif aktivitelerle ve çeşitli etkinliklerle tatillerini en güzel şekilde geçirmelerini hedefliyoruz. Belediyemizin başlatmış olduğu ve yaz boyunca sürecek olan yaz okullarımıza tüm çocuklarımızı davet ediyorum.” dedi.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.