BİST
8.990
ALTIN
2.292,56
DOLAR
32,33
STERLİN
41,03
EURO
35,09

Özkan Yalım 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Basın Emekçileriyle Buluştu

Uşak Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ozkan Yalım 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Basın Emekçileri ile düzenlediği sabah kahvaltısında buluştu.

09 Ocak 2023 Pazartesi 12:58
Özkan Yalım 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Basın Emekçileriyle Buluştu

10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü “ dolayısıyla bugün sabah düzenlenen kahvaltıya Chp Uşak İl Başkanı Koray Akgün , Chp Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Kadın Kolları MYK üyesi Hatice Semerci, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları katıldı.

Yarın Meclis çalışmaları için Ankara'da olması gerektiğinin söyleyen Yalım.

- Değerli Basın mensupları ile bugünden beraber olalım istedim.dedi.

Uşak'taki şimdiye kadarki çalışmaları hakkında bilgi veren Yalım 2023 seçiminde Cumhuriyet Halk Partisinin Uşak'ta 2 Vekil çıkaracağını ve CHP olarak Uşak'ta daha iyi hizmetlerde bulunulacağını söyledi.

Uşak'ta diğer ilçe Belediyelerinden farklı olarak Uşak Sivaslı Belediyesini gösteren Yalım sadece Vekillik olarak değil Belediye seçımlerini Uşak'ta kazandıklarında gerçekleşecek projelerden bilgiler verdi.

Uşak'ta Kayağıl, Hamamboğazı,Ulubey Kanyonlarının Turizme kazandırılması konusunda projelerin geliştirilmesi gerektiğinin altını çizen Yalım 2023 seçımlerinde iktidara geldiğimizde.

Uşak'tan 2 vekil çıkararak bu çalışmaları dahada hızlandırıp birer birer gerçekleştireceğiz dedi.

Gazetecilere İsimlerine özel Kalem hediye eden Yalım Partililer ve Basın çalışanları ile fotoğraf çektirdikten sonra Uşak Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütüne ziyarette bulunarak İl yönetimi tarafından oy birliği ile seçilen Uşak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Koray Akgün'ü ziyaret ederek Görevinde Başarılar diledi.

AhmetItil/Haber.

Son Güncelleme: 09.01.2023 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.