BİST
9.058
ALTIN
2.293,46
DOLAR
32,32
STERLİN
41,04
EURO
35,11

Uşak'taki Ölümlü Trafik Kazasında Şöför Tutuklandı

Uşak'ta istinat duvarına çarpan otomobildeki üniversite öğrencisinin yaşamını yitirdiği kazada olayla ilgili adliyeye sevk edilen sürücü tutuklandı.

01 Ocak 2023 Pazar 22:15
Uşak'taki Ölümlü Trafik Kazasında Şöför Tutuklandı

Uşak'ta istinat duvarına çarpan otomobildeki üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.
İzmir'den Uşak istikametine seyreden T.B. (34) yönetimindeki 34 SA 6116 plakalı otomobil kontrolden çıkarak Uşak KYK Erkek Öğrenci Yurdu yakınlarında şarampole girip, istinat duvarına çarptı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sürücü T.B. ile aynı araçtaki Sümeyye Sizüçen (22), M.Ö, C.N. ve A.Ş. ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede hayatını kaybeden Sizüçen'in Uşak Üniversitesi Sağlık Bilimler Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.
Sürücü T.B. gözaltına alına alındı.


Sürücü T.B'nin, ilk ifadesinde, "Ben arabayı sürüyordum. Ne olduğunu anlamadan M.Ö. bir anda direksiyona atladı. Kaza yaptığımızı fark ettim." dediği öğrenildi.
Hastaneden taburcu olduktan sonra gözaltına alınan M.Ö'nün ise, "T.B. arabayı zikzak çizerek sürüyordu. Kendimce şaka yaptığını zannettim. Ben de şaka yapmak için direksiyonu çevirdim. Sonrasını hatırlamıyorum." şeklinde ifade verdiği belirtildi.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.B. tutuklanırken M.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.