BİST
9.525
ALTIN
2.488,44
DOLAR
32,50
STERLİN
40,58
EURO
34,78

Saadet Partisi Seçim Çalışmasına Başladı.

Saadet Partisi Uşak'ta yerel seçim çalışmasına, Vali Turan Ergün'ü ziyaret ederek başladı.

22 Ocak 2024 Pazartesi 17:53
Saadet Partisi Seçim Çalışmasına Başladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından Uşşak Belediye Başkanlığına aday gösterilen Ramazan Yavuz Acar,İl Başkanı İbrahim Dağgezen ve İl Müfettişi Ramazan Eryılmaz ile beraber bugün Uşak Valisi Turan Ergün’ü ziyaret ederek yerel seçim çalışmasına başladı.

Saadet Partisi Uşşak Belediye Başkan Adayı Acar'a İl Başkanı İbrahim Dağgezen ve İl Müfettişi Ramazan Eryılmaz eşlik etti.

Ziyaretde Vali Turan Ergün'e partisinin Belediye seçimine dair çalışmalarını aktaran Ramazan Yavuz Acar ayrıca şehir hakkında kendisine ve partisinin Milli Görüş Belediyeciliğine ait projeler hakkındada bilgiler verdi.

Yapılan ziyaret sonrası Haber sitemize açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Dağgezen .

Seçim çalışmalarına Vali Turan Ergün Bey'i ziyaret ederek başlamak istediklerini söylerken ziyaretin güzel geçtiğini ve şehre dair partisinin projelerini paylaştıklarını belirtti Dağgezen ziyaretten ayrı olarak haber sitemizede önümüzdeki yerel seçimlerde partisinin tıpkı Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar gibi Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclisi Üyeliği listelerindede seçiçi davranacağını belirtti.

Saadet Partisi İl Müfettişi Ramazan Eryılmaz'da Uşşak'ı Milli Görüş Belediyeciliği ile taniştirmak için elimizden geleni yapacağız. dedi.

Saadet Partisinin 2019 Yerel seçiminde hazırlayıp seçime girdiği Uşşak Belediye Meclis üyesi listesi o dönem listenin bilgili ve eğitim oranı yüksek isimlerden oluşması sebebiyle Uşşak'ta halk ve mevcut bir çok siyasi tarafından Şampiyonlar ligi diye tabir edilmişti.

AhmetItil/Haber.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 22.01.2024 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.