BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Zafer Partisi Uşak'ta Start Verdi

Uşşak'taki yapılamasını tamamlayan, Zafer Partisi artık emin ellerde.

30 Ekim 2023 Pazartesi 20:37
Zafer Partisi Uşak'ta Start Verdi

Uşşak'ta yönetim bazında hak ettiği yeri bir türlü bulamayan Zafer Partisi artık emin ellerde .

Uşşak'ta il ve ilçe yapılanmasını tamamlayan Zafer Partisi tecrübeli siyasilerin elinde tekraradan kent siyasetinde varlığını sürdürmeye başlayacak .

Görev dağılımının gerçekleştiği Zafer Partisinde İl Başkanlığını Hasan Kırkalıoğlu getirilirken İlçe Başkanlığına Gonca Özarslan getirildi .

Haber sitemize açıklamalarda bulunan Hasan Kırkalıoğlu .

-Uşşak'ta Milliyetçi ve Atatürk'çü seçmenin bir boşlukta olduğunu 2023 yılı genel seçimlerinde aldığımız oy oranı ile gördük, Memleket genelinde Genel başkanımız sayın Ümit Özdağ'ın yaptığı açıklamaların Halk nezdinde karşılık bulduğunu görüyoruz.

Hedefimiz Uşşak'ta yapılacak ilk seçımlerde Yerel siyasetde yani Belediye seçiminde ve Belediye Meclis üyesi ile İl genel meclisi seçiminde var olup Uşaklının sorunlarını çözmek olacak.

İlçe Başkanı Gonca Özarslan'da açıklamalarında, Uşşak'ta siyasete Kadın eli değmesinin zamanın geldiğini belirtirken.

- Uşak'lı Bayanların fikirlerini özgürce ifade edebildiği bir siyasi parti olacağız Partimizde İl ve İlçe bazındaki yapılanmamızın geneli kadınlardan oluşuyor , Uşşak'ta en çok bayan siyasetçinin olduğu parti olmak istiyoruz Siyasewte kadın eli değmeli . dedi

Zafer Partisi İl başkanlığı yardımcısı olan, Uşak siyasetinin bilinen simalarından Meltem Aksoy'da .

- Bundan böyle Uşşak2ta hem genel , hem yerel siyasetde hem iktidarı hemde yeşil muhalefeti eleştirecek bir siyasi parti var artık tüm Uşşaklılara kapımız açık özelliklşe bayanlar lütfen siyasete uzak durmayın siyasi arenesda oluşan bu düzensizliği ancak biz temizleriz ded,.

Sözlerine Kuvayi milliye şehri Uşşak'ta Atatürkçü ve Milliyetçi ayrı ayrı 2 parti varmış gibi hareket edildiğini söyleyerek devam eden Aksoy Zafer Partisinin bu cenahtaki boşluğu kapatacağına inandıklarını söyledi.

AhmetItil/Haber

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 30.10.2023 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.