BİST
9.645
ALTIN
2.427,66
DOLAR
32,53
STERLİN
40,68
EURO
34,86

Yalım'dan Zam Furyası

Halkçı , Sosyal Belediyecilik söylemleri ile seçim çalışmaları yapan ,CHP'li Uşşak Belediyesi Başkanı Özkan Yalım Uşşak Belediyesi Sosyal Tesislerinden , Otoparklara , Kayağıl termal tesislerine kadar yaptığı zamlarla tepkilerin odağı oldu.

12 Nisan 2024 Cuma 10:39
Yalım'dan Zam Furyası

Secim galibiyetinden sonra Uşak Belediyesindeki görevine başlayan Uşşak Belediyesi Baskani Ozkan Yalım Belediye Sosyal Tesislerinde yiyecekten,  içeceğe beklenilenin üstünde zam yaparken, Vatandaş yapılan zamlara büyük tepki gösterdi .

31 Mart seciminden galibiyetle cikan CHP’li Özkan Yalım 1 Liralik karton bardaktaki cayin ardindan yaptığı zamlar ile adeta sağ gösterip sol vurdu.

1 Liralık karton bardakta çay icratından sonra Yalım'ın ilk icraatlarından biride sosyal tesisler, otopark ve Kayaağıl Termal’e zam yapmak oldu. 

Sosyal Belediyecilik soylemleri ile seçim calismalarini yuruten Usak Belediye Baskani Ozkan Yalim' in gelir gelmez cay ve diger icecek fiyatlarindan otoparklar , kayagil termal apartlqrin geceligine , Kayagil termal hamamin giris ucretine kadar % 50 ila yüzde 350 arasında zam yaptı. .

Bizde sizler icin hem telefon ile arayarak hemde sokaktaki vatandaştan gelen bilgilerle, Uşak Belediyesinin zam furyasını derledik.

Edinilen bilgiye göre. 
Tiritoglu çay bahçesinde 6 lira olan çay 10 lira .
Ataparkta 7 bucuk lira olan çay 12 lira .
Dörtyol Belediye Sosyal Tesislerinde 9 liradan 15 liraya yükseldiği konuşulurken .

Aynı sosyal tesislerde diğer yiyecek , içeçcek gruplarınada yapılan zamlar dudak uçuklattı.

Otoparklardaki aylık alınan abone ücretinin 300 liradan 900 liraya yükseldiğini duyan vatandaşlardan sosyal medyadan Yalim' a tepkilerini dile getirdiler .

Zam rüzgarından nasiplemenler arasında bulunan Kayaağıl Termal tesisleride bulundu .

Giris ucretinin 50 lira ile 100 arasinda olan Hamam giris ucreti 125 ila 250 TL olduğu .

Geceligi eski fiyatla 610 , 710 lira arasinda olam Kayagil apartlarin geceligide .

Hafta içi 1200 , hafta sonu 1300 lira olarak zamlandiğı belirtildi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.