BİST
9.528
ALTIN
2.473,48
DOLAR
32,50
STERLİN
40,51
EURO
34,62

Çiftçinin Malı Tarlada Kalmayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım Uşşak Belediyesi mücavir alanı içerisinde bulunan çiftçilere seslendi :“ Çiftçinin tarlada kalan malını satın alacağız kimsenin malı tarlada kalmayacak"

22 Şubat 2024 Perşembe 19:57
Çiftçinin Malı Tarlada Kalmayacak

Yalım, “Çiftçinin Tarlada Kalan Malını Satın Alacağız” 
Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ziyarette bulundu ve yeni projelerini açıkladı.
Yalım ziyarette bulunduğu Çerçioğlu’na projelerini anlatı ve projelerine tam destek sözü aldı. Çerçioğlu, “Değerli Uşaklılar gerçekten muhteşem bir Belediye Başkan Adayımız var, ben kendisiyle uzun süre çalıştım bugün Aydın'a ziyarete geldiler, çok da memnun olduk, ben inanıyorum Uşak'ta çok güzel hizmetler yapacağına, sayın başkanın sosyal proje kapsamında başarılı projeleri olduğunu bana aktardı Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak biz de sosyal projelerde Türkiye'nin en iyi Belediyelerinden bir tanesiyiz” dedi.


OTİZM MERKEZİ, ENGELİ EVİ VE KADIN SIĞINMA EVLERİ PROJELERİ
Çerçioğlu, “Özellikle gençler, yaşlılar ve çocuklar için Sayın Başkanımızın bahsettiği Otizmli çocuklar için muhteşem bir proje var bildiğiniz gibi maalesef üzülerek de ifade ediyorum, hem Türkiye'de hem dünyada birçok Otizmli çocuk var ve Otizm sayısı oldukça hızlı artmaktadır, Başkanımız Otizm Merkezi açacağına ve engellilere yönelikte Engelliler Evi oluşturacağını ifade etti,  Kadın sığınma evinin sayısını artıracağını ve kadınlara yönelik projelerinde çok fazla olduğunu dinledim, biz de bu konuda Sayın Başkanımıza tam destek sözü verdik” ifadelerini kullandı.
“ÇİFTÇİNİN TARLADA KALAN MALINI SATIN ALACAĞIZ”
Uşak ve Aydın’ın birbirine benzediğini her iki şehrinde tarım memleketi ve hayvancılıkta oldukça ileride olduğunu belirten Çerçioğlu, günümüz şartlarında girdi maliyetleri çok yüksek olduğundan dolayı çiftçilerimizin ve üreticilerimizin çok zorluk çektiğini destek olabilmek için de üreticilerimizin tarlada kalan malını satın aldıklarını belirtti. Çerçioğlu “Sayın Başkanım da şunu söylüyor, Uşak'ta çiftçinin malı eğer tarlada kaldıysa biz satın alacağız dedi, gerçekten tebrik ediyorum ve kutluyorum biz de bu konuda size tam destek olacağız” dedi. Yalım, “Çiftçimizin ürettiği sütü satın alıp halkımıza en ekonomik şekilde vereceğiz” cümlelerini kullandı. Bu projenin belediyenin mücavir alanı içerisinde bulunan çiftçilere sağlanacağı belirtildi.


“HAYVANCILIK YAPANLARA YEM DESTEĞİ”
Yalımın belirtiği üzere hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvancılık yapan çiftçilere yem desteğinde bulunulacak, bu konuda da tam destek olacaklarını belirten Çerçioğlu, Yalım’a tüm projelerinde destek sözünde bulundu ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür de etti.
Yalım, “Allah'ın izniyle 31 Mart'ta seçildikten sonra sizlerin önderliğinde sizlerin uyguladığı projeleri aynen sizin anlattığınız gibi biz de Uşak'ta hepsini tek tek uygulamaya başlayacağız” dedi ve hediyesini takdim etti.
ÖZKAN YALIM’DAN ÖZLEM ÇERÇİOĞLUNA MANİDAR HEDİYE
Görüşme esnasında duygusal anlar yaşandı. Yalım, Özlem Çerçioğlu’nun 21/01/1980 tarihinde öğrenim gördüğü Nazilli Atatürk ortaokulunda aldığı teşekkür belgesini, ortaokul müdürü Şahin Duman imzalı teşekkür belgesinin aslını Çerçioğlu’na hediye etti. Çerçioğlu; “Özkan başkan beni bir an geçmişe götürdü, o günler ve arkadaşlarım, öğretmenlerim, okulum hatıralarımda yeniden can buldu, şaşırdım ve çok duygulandım çok teşekkür ederim’ dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 22.02.2024 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.