BİST
9.717
ALTIN
2.435,80
DOLAR
32,48
STERLİN
40,67
EURO
34,93

MHP'liler Birlik Beraberlik Yemeğinde Buluştu

Seçim çalışmalarına devam eden, Milliyetçi Hareket Partililer düzenlemiş oldukları birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi kalabalık teşkilat mensubunun katıldığı yemekte coşku oldukça yüksekti.

19 Şubat 2024 Pazartesi 08:28
MHP'liler Birlik Beraberlik Yemeğinde Buluştu

Yaklaşan yerel seçimler öncesi bütün partiler de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ederken, sahanın en aktif partisi olarak Milliyetçi Hareket Partisi alan çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Binin üzerinde teşkilat mensubunun katıldığı yemekte coşku oldukça yüksekti.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balta, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gürkan Uğrasız, KAÇEP Başkanı Gülcan Mavi, eski il, ilçe başkanlarının yanı sıra teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yapmış teşkilat başkanları ve Ülkü Ocakları Başkanlarının katılım sağladığı yemeğe katılımın oldukça yüksek olduğu görüldü.

Programın açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Milliyetçi ülkücü hareket alarak tüm kadrolarıyla sahada olduklarını 31 Mart seçimlerine kadar durmadan yorulmadan çalışacaklarını ifade ederek Ülkücü hareket 7 den 70 e tüm kadrosuyla sahadadır. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerinin en iddialı partisi Milliyetçi Hareket Partisi olmakla beraber belediyeyi yönetmeye en hazır partide Milliyetçi Hareket Partisidir. Başkan adayımızla, kadrolarımızla, projelerimizle, Uşak'a çağ atlatacak bakış açımız ve vizyonumuzla yönetime en hazırlıklı partiyiz dedi. Seçim çalışmaları boyunca birlik ve beraberliğinin önemine değinen Arslan Milliyetçi Hareket Partisi Tek Yürek olarak seçimlere hazırlanmaktadır. Önümüzde ki günler de bütün Uşak bunu hissedecektir dedi.

Program da Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş'in kısa özgeçmişinin yanı sıra projelerinin de yer aldığı video katılımcılara izlettirildi. Özellikle projelerin yer aldığı video katılımcılarından tam not aldı.

Program da konuşan Program da Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş; belediyeciliğin bilgi birikim ve tecrübe işi olduğunu belirterek alt yapı, üst yapı, yol gibi konularda oldukça tecrübeli olduğunu ifade etti Ateş ''Bu kardeşiniz 20 yıl Avrupa'da kalmış ve özellikle Fransa'nın en büyük yapılarını inşaa etmiş, dev eserler bırakmış bir kardeşinizdir. Avrupa da olduğum 20 yıl boyunca da ülke ve ülkü sevdamı her yere nakşetmişimdir. Avrupa Türk Federasyonu, Fransa Türk federasyonu gibi milliyetçi, ülkücü kuruluşlarda görev yaptım. Türklerin ve ülkücülerin hakkı ve hukuku için gerek maddi gerek manevi her türlü mücadeleyi verdim. Yeri geldi bedeller ödedim yeri geldi işimden oldum. Benim orada yapmış olduğum eserleri bir Türk değil de bir Fransız yapmış olsaydı dünyaya örnek gösterilen bir iş insanı olurdu. Ancak bu eserleri bir Fransız değil de milliyetçi Türkçü Uşaklı olan bu kardeşiniz Sezer Ateş yaptığı için sadece alkış aldı övgü aldı. dedi.

Ateş Uşak'ın sorunlarının çözülemediğini ifade ederek ''Uşak maalesef yönetilememektedir. Uşak kaderine terk edilmiştir. Komşu illerimiz Manisa ve Kütahya Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıyla yönetilmektedir. Bu şehirlere baktığımız zaman her gün sorun ve sıkıntıları azalmış, yeni eserler inşaa edilmiş, insanına kolaylıklar sunmuştur. Milliyetçi Hareketin üretken kadroları yine işini en şekilde yaparak ranta talana menfaat ve çıkara göre değil halkını düşünerek milletine en iyi hizmeti sunmuşlardır. Ancak Uşak her geçen gün geriye gitmekte, sorunlar çığ gibi büyümektedir.

Belediyecilikten anlamayan yönetim anlayışı Uşak'ı bir adım dahi götürememiş, Uşaklıyla ilgilenmemiş, sorunlara kör kalmış, çözüm noktasında dilsiz olmuştur. Bu sorunları ancak biz çözeriz Uşak'ı ancak biz modern çağdaş bir şehir haline getiririz'' dedi.

Program sonrası açıklama yapan Sezer Ateş

Davamızın ak saçlıları, Ulu çınarları, eski ve yeni il, ilçe, Ocak başkanlarının katılım sağladığı yemeğimiz de coşku görülmeye değerdi. Uşak'ta Ülkücü hareket yeniden şahlanmıştır. Ülkücü hareket yeniden harekete geçmiştir. 7 den 70 e tüm teşkilatlarımız dimdik ayaktadır. Salonda ki coşku ve inanmışlık çalışma azmimizi körüklemiş, hizmet arzumuzu ateşlemiştir. Allah'ın izni, teşkilatlarımızın inanmışlığı ve azmi bizi 31 Mart'ta zafere ulaştıracaktır ifadelerini kullandı.

Program konuşmaların ardından yemek ikramının olmasıyla sona erdi.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.