BİST
9.057
ALTIN
2.303,05
DOLAR
32,33
STERLİN
41,07
EURO
35,15

AFC Kablo Kanalları Uşakspor Ateş Hattından Kurtulmak İstiyor

AFC Kablo Kanalları Uşakspor bu hafta Pazar günü 1 Eylül Stadında karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasından çıkaracağı galibiyet ile ateş hattından kurtulmak İstiyor.

26 Ocak 2023 Perşembe 10:21
AFC Kablo Kanalları Uşakspor Ateş Hattından Kurtulmak İstiyor

2'nci lig Kırmızı grupta son 4 haftayı puansız kapatan AFC Kablo Kanalları Uşakspor 4 haftalık kötü gidişe sahasında Diyarbekirspor karşılaşmasında aldığı 2 - 1'lik galibiyet ile dur demişti.

Ev sahibi AFC Kablo Kanalları Uşakspor'un puan sıralamasındaki rakibi Diyarbekirspor ile çıktığı var olma maçında aldığı 3 puan var olma savaşında umutları yeşertirken.

1 Eylül stadında sahaya takımının başında ilk maçına çıkan yeni Teknik Direktör Ceyhun Müderrisoğlu'da takıma taze kan vermişti.

2'nci lig Kırmızı grupta 16 puanla 18'inci sırada yer alan Uşak temsilcisi geçen hafta Diyarbekirspor morali ile gittiği Teco Karacabey Belediyespor deplasmanındanda puansız dönmüştü.

Kırmızı / Siyahlılar bu hafta 1 Eylül Stadında ligde 24 puan ile 12'nci sırada yer alan Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.

Pazar günü 1 Eylülü Stadında oynanacak AFC Kablo Kanalları Uşakspor - Etimesgut Belediyespor karşılaşması saat 14 . 00'te başlayacak.

-AhmetItil/Haber.

Son Güncelleme: 26.01.2023 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.