BİST
9.713
ALTIN
2.411,43
DOLAR
32,06
STERLİN
40,66
EURO
34,91

"Dert Babası" Ramazan Yavuz Acar

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan adayı Ramazan Yavuz Acar Ankara'da diğer illerin Belediye Başkan adayları ile beraber kamuoyuna takdim edildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:31 Mart'ta biz sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz, atacağımız her bir oyla sadece yerel yönetimleri değil, Türkiye'nin yolunu, istikametini belirleyeceğiz.

03 Şubat 2024 Cumartesi 20:21
"Dert Babası" Ramazan Yavuz Acar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da düzenlenen toplantıda 339 belediye başkan adayını açıkladı.

Ankara'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'da katıldı.

Saadet Partisinin Uşak Belediye Başkan Adayı Genel Başkan Karamollaoğlu tarafından Ramazan Yavuz Acar olarak açıklandı.

Karamollaoğlu, ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya.

"Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye” ve “Yeni bir Dünya” için bugün buradan “Haydi Bismillah” diyoruz."diyerek başladı.

Seçimde ortaya konulacak tercihlerin sadece şehirlerin değil, ülkenin de geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Karamollaoğlu, "Milli görüşçüler olarak coğrafyamızda akan kan ve dökülen gözyaşını dindirmek, bizim boynumuzun borcudur." ifadesini kullandı.

- Biz biliriz ki, Ankara’nın güvenliği Kudüs’ün özgürlüğünden geçmektedir, Gazze ne kadar huzurlu ise 81 ilimiz de ancak o kadar huzur içindedir.

Karamollaoğlu, "Türkiye'miz ayağa kalktığı takdirde zalimlerden mutlaka hesap sorulacak, mazlumların yüzü gülecektir. Elbette her seçim önemlidir ve bu anlamda tarihi bir seçim de 31 Mart'ta yapılacaktır. Çünkü bu seçimde biz sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz, atacağımız her bir oyla sadece yerel yönetimleri değil, Türkiye'nin yolunu istikametini belirleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu, İsrail'in, dünyanın gözleri önünde soykırım uyguladığına dikkati çekerek, "Türkiye'nin ayağa kalkması demek aslında İslam aleminin ayağa kalkması, dünyada huzurun tesisi yönünde en ciddi adımın atılması demektir." açıklamasında bulundu.

Genel Başkan Karamaollaoğlu Uşak Belediye başkan adayı Ramazan Yavuz Acar' "Haydi Bismillah"diyerek davet ederken ATO Kongre Merkezi'nde yapılan aday tanıtım toplantısına, Saadet Partisi Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen, Uşak Saadet Partisi İl Müfettişi Ramazan Eryılmaz, Merkez İlçe Başkanı Fatih Dinçel ve bazı teşkilat mensuplarıda katılım sağladı.

Toplantıdan sonra Saadet Partisi Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen ve Uşak Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar Uşak'ta Belediye seçimlerinde Uşak'ı ve Uşak'lıyı Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerinide belirtti.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.