BİST
ALTIN
2.245,05
DOLAR
32,34
STERLİN
41,14
EURO
35,16

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Uşak'ta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Uşak Belediyesi tarafından yenilenen İsmet Paşa Caddesi'nin açılışını yaptı. Bakan Özhaseki, açılışta konuşma yaptı.

21 Kasım 2023 Salı 19:52
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Uşak'ta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Uşak programı kapsamında Uşak Belediyesi tarafından yenilenen İsmet Paşa Caddesi'nin açılışına katıldı. Özhaseki, burada yaptığı konuşmada da bu coğrafyada güçlü olmak zorunda olduklarını, bunun için de bir taraftan yatırımlar yaptıklarını bir taraftan savunma sanayisinde ellerinden gelen ne varsa yapmaya gayret ettiklerini aktardı.
Kentsel Dönüşüm Yasası ile başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'de kentsel dönüşümü hızlandırmak istediklerini anlatan Özhaseki, şunları kaydetti:
"Bu kentsel dönüşüm yasası çıktıktan sonra bakıyorum kendini çok çok çok aşırı solda gören, tuhaf tuhaf tipler; 'efendim, adamın evi Sultanbeyli'deymiş, alacakmışız Kadıköy'e gidip birisinin evinin üzerine koyacakmışız.' Fesüphanallah, ne dersiniz, ne demezsiniz. Alışmışlar... Geçen gün Plan Bütçe Komisyonundaki üyelerin yüzüne de söyledim. 'Efendim biz kentsel dönüşüme karşı değiliz', neye karşısınız kardeşim siz? Belediye başkanlarınıza söyleyin, Allah'ını seviyorlarsa rantsal dönüşüm yapmasınlar ama bir gün olsun kentsel dönüşüm yapsınlar. Hadi yapsınlar da göreyim. Çalışmaya da iş yapmaya da niyetleri yok, bol bol konuşuyorlar."

Konuşmanın ardından alt ve üstyapısı yenilenen İsmet Paşa Caddesi'nin açılışı yapıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.