BİST
9.080
ALTIN
2.307,18
DOLAR
32,35
STERLİN
40,93
EURO
35,13

İsmetpaşa Caddesinde Çalışmalar Hızlandı

Uşak Belediyesi'nin İsmetpaşa Caddesi'nde gerçekleştirdiği, Konsept proje hız kazandı zemini tamamen yenilenen İsmetpaşa Casddesi'nde geçilen 2'nci etap çalışmalarında zemin betonlaması tüm hızı ile devam ediyor.

18 Mart 2023 Cumartesi 23:59
İsmetpaşa Caddesinde Çalışmalar Hızlandı

Uşak Belediyesinin İsmetpaşa Caddesinde gerçekleştirdiği Konsept Cadde projesi hız kazandı.

Şu ana kadar Tiritoğlu Parkı ve Dere Sokak’ın cadde ile kestiği bölgedeki çalışmalarda büyük oranda mesafe kat edildi.

Projede zemine dökülen beton ve granit bazalt taşların altına serilen tesviye ile ortaya çıkmaya başlayan kaldırımlar ve su yolları dikkat çekiyor.

Kentin göz bebeği niteliğinde olan ancak eski cazibesini kaybeden İsmetpaşa Caddesi'nin yeniden canlanması için yürütülen projenin 2'nci etabında zemin betonlama ve tesviye işlemleride bir yandan hız kazanmaya başladı.

Konsept projeyle can kazanacak olan cadde bittiğinde 1000 metre uzunluğunda bir bisiklet yolu, dekoratif ve modern aydınlatmalar, kent mobilyaları ve peyzaj çalışmaları süsleyecek.

Ayrıca esnafın mal indirip bindirebilmesi için belirli zamanlarda kullanıma açılmak üzere bir yol yapılacak.

Çalışma kapsamında ağaçlar korunacak, uzun ömürlü granit bazalt taşlar zeminle buluşacak, alt yapıdaki revizyonlar tamamlanarak kentin kalbi İsmetpaşa Caddesi’ne, Uşak’a yakışır bir görünüm kazandırılacak.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.