BİST
9.722
ALTIN
2.428,23
DOLAR
32,61
STERLİN
40,65
EURO
35,01

Fatih Mahallesi’ne Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası

Uşak Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Çakın Fatih Mahallesi’ne yeni bir Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası yapılacağını duyurdu.

05 Mayıs 2023 Cuma 01:02
Fatih Mahallesi’ne Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası

Spora ve sporcuya verdiği önemle birçok çalışma yapan Uşak Belediyesi, Altyapı Kamp Merkezi ile birçok sporcuyu hayallerine ulaştırmayı hedefliyor. Merkez bünyesinde yatakhane, yemekhane, hobi odaları, fitness odası, antrenör odası, soyunma odaları, toplantı salonu ve sporculara ilk yardım müdahalesi yapılabilecek bir masaj odası bulunacak.

30 metre genişliğinde ve 50 metre uzunluğunda yapılacak kapalı halı saha ise olumsuz hava koşullarını engelleyerek sporcuların ve vatandaşların rahatça çalışabilecekleri konforlu bir alan sağlayacak.

Merkezin yan tarafında mevcut durumda bulunan futbol sahası da standartlara uygun şekilde ışıklandırılacak ilerleyen zamanlarda proje içerisinde bulunan boş alanları daha kullanılabilir hale getirmek adına, doğal çim saha ve kuvvet antrenman sahası eklenmesi planlanıyor.

UŞAKSPOR’UN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, gençlerin ve vatandaşların spora kolay erişimi için kent genelinde önemli çalışmalar yapıldığının altını çizerek, “Kısa süre önce ihalesini gerçekleştirdiğimiz altyapı kamp merkezinin yapım çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.

Uşaklı sporcularımızın her zaman arkasında duracağız, Uşakspor’a yeni sporcular yetiştireceğiz ve gençlerimizin bu alanda temsil yeteneği kazanmasına katkı sağlayacağız.” dedi.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.