BİST
9.626
ALTIN
2.496,12
DOLAR
32,60
STERLİN
40,73
EURO
34,88

Vali Ergün Yılın Karelerini Oyladı

Uşak Valisi Turan Ergün, Anadolu Ajansının "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

06 Ocak 2024 Cumartesi 20:16
Vali Ergün Yılın Karelerini Oyladı

Uşak Valisi Turan Ergün, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Ergün, makamında, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan seçkiden 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Vali Ergün, "Deprem:Umut" kategorisinde Sergen Sezgin'in "Kurtarıcı", "Gazze-Kanıt"ta ise Mustafa Hassona'nın "Kardeşe son dokunuş" adlı karesini oyladı.

"Çevre-Yaşam" kategorisinde İsa Terli'nin "Boğazın şahitliği" fotoğrafını seçen Ergün, "Haber"de Erçin Ertürk'ün "Yıkım", "Spor"da Dursun Aydemir'in "Dünyanın sultanları" karesini tercih etti.

Fotoğrafların çok etkileyici olduğunu belirten Ergün, şu ifadeleri kullandı:

"Anadolu Ajansı, kurulduğu günden bu yana yurt içi ve yurt dışında çekimleriyle, haberleriyle kendine yer edinmiş güzide bir kurumumuz. Fotoğrafların hepsinin emek ürünü olduğu görülüyor. Biz de fotoğrafları seçerken kimisinde duygu, kimisinde başarı, kimisinde acı, bunların hepsini bir arada değerlendirerek oy verdik. Hepsi birbirinden güzel fotoğraflar. Emeği geçenlere, çekenlere, böyle bir oylama düzenleyen Anadolu Ajansımızın Sayın Genel Müdürüne ve bütün çalışanlarına da teşekkür ediyorum."

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.