BİST
9.717
ALTIN
2.441,47
DOLAR
32,49
STERLİN
40,73
EURO
34,95

Saadet Partisinden Nezaket Ziyareti

Seçim çalışmalarının startını veren Saadet Partisi Uşak İl Emniyet müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

23 Ocak 2024 Salı 14:13
Saadet Partisinden Nezaket Ziyareti

Saadet Partisinden Uşşak Belediye Başkanlığına adayı gösterilen Ramazan Yavuz Acar, İl Başkanı İbrahim Dağgezen, İl Müfettişi Ramazan Eryılmaz ve bir grup partili ile beraber bugün Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne nezaketen ziyarettte bulundu. 

İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu 

Saadet Partisi Uşşak Belediye Başkan Adayı Acar'a ziyaretinde İl Başkanı İbrahim Dağgezen ve İl Müfettişi Ramazan Eryılmaz eşlik etti.

Ziyaretde İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu'ya partisinin Belediye seçimine dair çalışmalarını aktaran Saadet Partisi Uşşak Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar ayrıca şehir hakkında kendisine ve partisinin Milli Görüş Belediyeciliğine ait sosyal projeler hakkındada bilgiler verdi.

Şehirde Belediyecilik adına gerçekleşen israfa değinen Saadet Partisi Adayı .

Milli Görüş Belediyeciliğinde israfa yer olmayacağına değindi .

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Dağgezen'de Saadet Partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken partisinin Uşşak iline dair oluşturduğu projeleri İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ile paylaştı.

AhmetItil/Haber.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.