BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Uşak Belediyesi Deprem Bölgesinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) düzenlenen toplantıda Uşak Belediyesi' nin deprem bölgesinde çalışmalarını AFAD koordinasyonunda sürdürmekte olduğunu açıkladı.

01 Mart 2023 Çarşamba 09:40
Uşak Belediyesi Deprem Bölgesinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın de ilk günden bu yana belediyeden destek ve arama kurtarma ekipleri ve muhtelif yardımları sevk ettiklerini, gerekli çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Çakın:Uşak Belediyesi'nden şu anda deprem bölgesinde 46 personelin olduğunu dile getirdi.

 Çakın, "Ekiplerimiz çalışmalarını AFAD koordinasyonunda sürdürmekte personellerimiz ağırlıklı olarak Hatay Samandağ ve Adıyaman Besni bölgesinde faaliyetlerini sürdürüyor şu anda Besni'de 2 temizlik aracımız ile 3 iş makinemiz çalışmalara destek oluyor.

Perşembe günü kardeş şehrimiz olan Besni'ye yine belediyecilik faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla vidanjörümüz hareket edecek özellikle çadır kentlerin yanına kuracağımız çocuk parklarının inşasına başlayacağız.

Onların bu süreçte yüzlerini biraz da olsun güldürebilmek için çadır kentlerin yanına kuracağımız çocuk oyun gruplarının katkısı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.
Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.